Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 13 Maja 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2015 Witam. Zainspirowany przez szubiego postanowiłem wybadać temat czy ktoś byłby chętny na spotkanko w większym gronie graczy i adminów. Spotkanko miałoby się odbyć w centrum polski, 40km od Warszawy w miejscowości Popowo - Parcele w ośrodku http://www.dzwigar.com. Jest to sprawdzony ośrodek gdzie za nocne hałasy nie wyrzucą nas na ulice o 2 w nocy. Domki są w lesie, jest na miejscu bar, możliwość zjedzenia śniadania,obiadu, kolacji. Można pograć w siatkę, ping ponga, rzutki itp. Można zrobić ognisko i grill'a. Do ośrodka można dojechać autobusem z dworca Warszawa Zachodnia za ok 5-6zł. Cena miejsca w domku to 28zł za dobę od każdej osoby trzeba by pobrać dodatkowo po jakieś 10zł na sztućce, węgiel do grill'a i takie pierdułki. Miejscówka jest bardzo dobra, blisko do Zalewu Zegrzyńskiego a dookoła las. Myślałem o jakimś czerwcowym terminie, pod koniec czerwca. Pobyt miałby obejmować przyjazd w piątek i wyjazd w niedzielę. Niby 3 dni ale tak naprawdę ok 48h. Czekam na jakieś opinie i deklaracje. ps. Nie jestem organizatorem tego spotkania wycieczki w myśl prawa, Nie biorę tez żadnej odpowiedzialności jeżeli komuś coś się stanie bo za mocno zabaluje. Spotkanie jest umawiane dla osób 18+. 7
Arni Opublikowano 13 Maja 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2015 Wiesz co miałem taki pomysł ale mam nadzieję że ta propozycja jest dla osób z innych serwerów bo na fun napisałeś bo pomysł jest dobry
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2015 możemy adoptować kogoś z "zewnątrz" xD 1
VULGAR. Opublikowano 13 Maja 2015 Zawieszony Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Fajny pomysł i z chęcią bym się tam pojawił. :DTylko trzeba jakiś fajnych ludzi ogarnąć. Edytowane 13 Maja 2015 przez I M E J C Z. 2
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2015 jak fajnych ludzi, to niestety Ty odpadasz xD hahahahahah żarcik :*
POLISH TEAM JU-JITSU xD Opublikowano 13 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2015 Jestem jak najbardziej za :) jest zajebista ekipa, zdążyliśmy się już poznać więc można zrobić integrację :D Mam nadzieję, że nasza administracja też by się skusiła i by dała porwać :D Wszyscy na pewno liczą, że szczególnie administracja włączy się tą akcję ! Nesty i mała mi LICZYMY NA WAS! :) Proponuje termin 29-31.06.2015 :) 1
eM eN Ka Opublikowano 13 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2015 29 mam wesele a urlopu mi wcześniej czy później nie dadzą ;s w każdym razie bawcie się dobrze zboczuchy!! :D
POLISH TEAM JU-JITSU xD Opublikowano 14 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2015 LUDZIE... Co się z Wami dzieje? Wychodzimy z taka inicjatywą a Wam ciężko jest napisać i sie określić?? No przeciez to kurwa jaja -.- spotkamy sie najwyżej tak jak wczesniej rozmawialiśmy w Krakowie... Szykujcie sie na przyjazd do Zielonki jak tak dalej pójdzie :P
Zasłużony Fragowicz szubi84 Opublikowano 14 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) To ja już wolę Popowo :) Ja oczywiście będę Edytowane 14 Maja 2015 przez szubi84 1
POLISH TEAM JU-JITSU xD Opublikowano 14 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2015 Dobra zapadła pierwsza decyzja! Ja, Dario, Kebab i Ka dzisiaj uzgodniliśmy szybszy termin spontanicznego spotkania tj. 01.06.2015 w Krakowie :) Wiem, że Szubi i Reiwen też będą chętni do integracji :D czekamy na dalsze deklaracje od adminów 4FUN, ADMINISTRACJI, oraz innych naszych serwerów! :) Będzie przezajebista zabawa! :D 4
KeBaB Opublikowano 14 Maja 2015 Wykluczony Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) No ba :) Jedziemy z temacikiem :) Czekamy na resztę :)Myślę, że i teraz będzie dobra zabawa :) Bez strat Szubi :D Oczywiście, jak Radek wspomniał, zapraszamy i całą resztę, każdy mile widziany :)Pozdrawiamy, EKIPA 4FUN ;* Edytowane 14 Maja 2015 przez KeBaB 2
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2015 <ninja> :D <clap> 2
Ka! <3 Opublikowano 14 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2015 No to teraz czekamy na resztę i widzimy się w Krakowie :D <heyo> 3
VULGAR. Opublikowano 14 Maja 2015 Zawieszony Opublikowano 14 Maja 2015 Ja pojawię się tak na 40% bo nie wiem jak będzie z pracą, a to niestety jest poniedziałek. :<
Zasłużony Fragowicz szubi84 Opublikowano 14 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2015 Kebi, na kolejne spotkanie zabiorę ze sobą gips w woreczku i komplet bandaży w razie "w" :) 3
KeBaB Opublikowano 14 Maja 2015 Wykluczony Opublikowano 14 Maja 2015 Kebi, na kolejne spotkanie zabiorę ze sobą gips w woreczku i komplet bandaży w razie "w" :) hahahaha zdecydowanie :D
Zasłużony Fragowicz szubi84 Opublikowano 15 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2015 A co z Tobą Dario?? Pisałbyś się na wyjazd do KRK ?? Wiem że to kłopotliwe jechać na 1 dzień i dość kosztowne... (pewnie jechałbyś PKP, bo autem bez sensu... - nawet byś się nie napił, a to koszt ok 80-100zł) jednak jeśli byś chciał zostać w KRK dłużej, to taniego noclegu można poszukać :) Myślę, że za 50zł/noc już coś się znajdzie
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2015 jakbym jechał autem to mogę zabrać Imejcza i Kebsona. Opelek 1.4 ecotec spali mi max za 100zł w 2 strony. jakby podzielił na 3 osoby to hu* nie pieniądz wyjdzie za podróż. Z drugiej strony pociąg kosztuje ok 45zł a ja mam jeszcze zniżki jako inwalida xD i drugie zniżki dla opiekuna który mi ustawowo przysługuje ;))
KeBaB Opublikowano 15 Maja 2015 Wykluczony Opublikowano 15 Maja 2015 Darek, pisze się w razie W i do auta i na Opiekuna ^^
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2015 chyba lepiej auto bo z pociągu to już sie wytoczymy xD 1
Rekomendowane odpowiedzi