Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Witam. Zainspirowany przez szubiego postanowiłem wybadać temat czy ktoś byłby chętny na spotkanko w większym gronie graczy i adminów.

Spotkanko miałoby się odbyć w centrum polski, 40km od Warszawy w miejscowości Popowo - Parcele w ośrodku http://www.dzwigar.com. Jest to sprawdzony ośrodek gdzie za nocne hałasy nie wyrzucą nas na ulice o 2 w nocy. Domki są w lesie, jest na miejscu bar, możliwość zjedzenia śniadania,obiadu, kolacji. Można pograć w siatkę, ping ponga, rzutki itp. Można zrobić ognisko i grill'a. Do ośrodka można dojechać autobusem z dworca Warszawa Zachodnia za ok 5-6zł. Cena miejsca w domku to 28zł za dobę od każdej osoby trzeba by pobrać dodatkowo po jakieś 10zł na sztućce, węgiel do grill'a i takie pierdułki. Miejscówka jest bardzo dobra, blisko do Zalewu Zegrzyńskiego a dookoła las.

Myślałem o jakimś czerwcowym terminie, pod koniec czerwca. Pobyt miałby obejmować przyjazd w piątek i wyjazd w niedzielę. Niby 3 dni ale tak naprawdę ok 48h.

Czekam na jakieś opinie i deklaracje. 

ps. Nie jestem organizatorem tego spotkania wycieczki w myśl prawa, Nie biorę tez żadnej odpowiedzialności jeżeli komuś coś się stanie bo za mocno zabaluje. Spotkanie jest umawiane dla osób 18+.

• Ustrzel fraga! (+) 7
Opublikowano

Wiesz co miałem taki pomysł ale mam nadzieję że ta propozycja jest dla osób z innych serwerów bo na fun napisałeś bo pomysł jest dobry

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

możemy adoptować kogoś z "zewnątrz" xD

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Fajny pomysł i z chęcią bym się tam pojawił. :D
Tylko trzeba jakiś fajnych ludzi ogarnąć. 

Edytowane przez I M E J C Z.
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

jak fajnych ludzi, to niestety Ty odpadasz xD  hahahahahah żarcik :*

Opublikowano

Jestem jak najbardziej za :) jest zajebista ekipa, zdążyliśmy się już poznać więc można zrobić integrację :D Mam nadzieję, że nasza administracja też by się skusiła i by dała porwać :D Wszyscy na pewno liczą, że szczególnie administracja włączy się tą akcję ! Nesty i mała mi LICZYMY NA WAS! :) 

Proponuje termin 29-31.06.2015  :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

29 mam wesele a urlopu mi wcześniej czy później nie dadzą ;s w każdym razie bawcie się dobrze zboczuchy!! :D

Opublikowano

LUDZIE... Co się z Wami dzieje? Wychodzimy z taka inicjatywą a Wam ciężko jest napisać i sie określić?? No przeciez to kurwa jaja -.- spotkamy sie najwyżej tak jak wczesniej rozmawialiśmy w Krakowie... Szykujcie sie na przyjazd do Zielonki jak tak dalej pójdzie :P

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

To ja już wolę Popowo :)

Ja oczywiście będę 

Edytowane przez szubi84
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Dobra zapadła pierwsza decyzja! 

Ja, Dario, Kebab i Ka dzisiaj uzgodniliśmy szybszy termin spontanicznego spotkania tj. 01.06.2015 w Krakowie :) Wiem, że Szubi i Reiwen też będą chętni do integracji :D  czekamy na dalsze deklaracje od adminów 4FUN, ADMINISTRACJI, oraz innych naszych serwerów! :) 

Będzie przezajebista zabawa! :D 

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano (edytowane)

No ba :) Jedziemy z temacikiem :) Czekamy na resztę :)
Myślę, że i teraz będzie dobra zabawa :) Bez strat Szubi :D

Oczywiście, jak Radek wspomniał, zapraszamy i całą resztę, każdy mile widziany :)
Pozdrawiamy, EKIPA 4FUN ;*

Edytowane przez KeBaB
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

<ninja>  :D  <clap>

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

No to teraz czekamy na resztę i widzimy się w Krakowie  :D  <heyo>

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Ja pojawię się tak na 40% bo nie wiem jak będzie z pracą, a to niestety jest poniedziałek. :< 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Kebi, na kolejne spotkanie zabiorę ze sobą gips w woreczku i komplet bandaży w razie "w" :)

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Kebi, na kolejne spotkanie zabiorę ze sobą gips w woreczku i komplet bandaży w razie "w" :)

hahahaha zdecydowanie :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A co z Tobą Dario?? Pisałbyś się na wyjazd do KRK ??

Wiem że to kłopotliwe jechać na 1 dzień i dość kosztowne... (pewnie jechałbyś PKP, bo autem bez sensu... - nawet byś się nie napił, a to koszt ok 80-100zł)

jednak jeśli byś chciał zostać w KRK dłużej, to taniego noclegu można poszukać :) Myślę, że za 50zł/noc już coś się znajdzie

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

jakbym jechał autem to mogę zabrać Imejcza i Kebsona. Opelek 1.4 ecotec spali mi max za 100zł w 2 strony. jakby podzielił na 3 osoby to hu* nie pieniądz wyjdzie za podróż. Z drugiej strony pociąg kosztuje ok 45zł a ja mam jeszcze zniżki jako inwalida xD i drugie zniżki dla opiekuna który mi ustawowo przysługuje ;))

Opublikowano

Darek, pisze się w razie W i do auta i na Opiekuna ^^

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

chyba lepiej auto bo z pociągu to już sie wytoczymy xD

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności