NaVi halakaluja Opublikowano 10 Maja 2015 Zawieszony Opublikowano 10 Maja 2015 Witam, ta kurwa nie robi nic z tym iz bugowanie jest zabronione, jego kolega Black Devil mnie zbugował po czym ja dostałem bana za dopominanie sie o bana dla niego!!! MAM nadzieje ze uspokoicie go bo wezme mikrofon w swoje ręce, Pozdrawiam 5
Zasłużony Fragowicz old Opublikowano 10 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2015 Witam, ta kurwa nie robi nic z tym iz bugowanie jest zabronione, jego kolega Black Devil mnie zbugował po czym ja dostałem bana za dopominanie sie o bana dla niego!!! MAM nadzieje ze uspokoicie go bo wezme mikrofon w swoje ręce, Pozdrawiam Nie dość, że nie potrafisz się zachowac to jeszcze w złym dziale to napisałeś, a na dodatek dostaniesz kilka ostrzeżeń, a może nawet bana, więc wyjdz.
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 10 Maja 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2015 1. Nie ten dział, skargi na admina ZM tutaj: http://fragujemy.com/forum/112-zi-skargi-i-za%C5%BCalenia/ 2. Brak kultury za który dostajesz ostrzeżenie. 3. A ja mam nadzieję, że się opamiętasz zanim znowu napiszesz takie bzdury.
NaVi halakaluja Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zawieszony Opublikowano 10 Maja 2015 Nie dość, że nie potrafisz się zachowac to jeszcze w złym dziale to napisałeś, a na dodatek dostaniesz kilka ostrzeżeń, a może nawet bana, więc wyjdz. straszysz mnie kurwa@!!1??? ja tu jestem tylko zarejstrowany bo mam nadzieje ze ktos tu kurwa z was do chiuja zrobi z tym cos 6
Właściciel GET Opublikowano 14 Maja 2015 Właściciel Opublikowano 14 Maja 2015 Boże święty, chroń mnie od takich pasożytów... 1
Rekomendowane odpowiedzi