Skocz do zawartości

[KOSZ] Barcelona - Getafe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy dopiero 48 minute meczu a Barca już wygrywa 6-0 <3 :D 

Ciekaw jestem wyniku końcowego xdd

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Nie jestem za Barceloną ale na pewno będzie 10-0 :)

Edytowane przez Żelek
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dlatego pytam - jak można oglądać mecze Barcelony? Toć to przecież nudne jest wiedząc, że zespół wygra, np. 8:0 i będzie mieć posiadanie piłki na poziomie 70 kilku procent. 

Czy nie lepiej jest obejrzeć mecz Manchesteru United z Evertonem? United faworytem spotkania, przegrywa 3:0. To jest właśnie piękne w futbolu... 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Myślę, że każdy ma swoje gusta i lubi oglądać inne style gry. Osobiście jestem kibicem Barcelony i lubię oglądać dominację tej drużyny, piękne podania, wyczyny głównych napastników. Prawdą jest, że między Barceloną i Real Madrytem a resztą drużyn jest lekka przepaść ale mecze ze słabszymi drużynami nie zawsze kończą się po 8:0. Opierasz sKOW3R0 swój argument tylko na tym spotkaniu co jest błędem.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No tak, oceniam to po jednym meczu... Stosunek bramek Barcy: 91:19; stosunek Manchesteru United 59:34. 

W tym momencie kończę dyskusję, bo nie ma sensu dalej dyskutować. Każdy oczywiście lubi coś innego i ja to szanuję. Ja osobiście lubię takie mecze, w których są niespodzianki, bo tylko wtedy człowiek odczuwa jakieś emocje związane z meczem. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Co Wy gadacie, nie lubię Barcelony, ale mecz był pewniak.
Manchester zagrał dobry mecz, lecz ja osobiście oglądałem Bayern-Borussia. :)
I jakże miłym gestem żółci zagrają w finale :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Barca bez formy, tylko 6:0... :D

Opublikowano

Barca bez formy, tylko 6:0... :D

Hahaha :d xd 

Opublikowano

wynik końcowy: 6-0 O.o

Z początku imponował i i tylko taki wynik :(
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

wynik końcowy: 6-0 o.O

Nie rozumiem Ciebie czemu się tak dziwisz? Barcelona znajduje się na 1 miejscu w tabeli ligi hiszpańskiej ,  od zawsze zaskakiwała pozytywnie i tak zostanie :)

Mecz był warty oglądnięcia :)

• 3 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności