Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam.Niestety to znowu ja :/ Mam kolejny problem. Po ostatnim reinstallu cs straciłem wszystkie zapisane rzeczy, które dotyczyły steam'a i Counter Strike. Jaki jest tego efekt? A no taki, że nie mogę wybrać normalnej rozdzielczości, na której grałem wcześniej. Przed reinstallem wszystko z rozdzielczością było w porządku. Teraz też mogę grać, ale tylko Display Mode Widescreen i na odpowiedniej pod to rozdzielczości. Skutkiem tego są bolące oczy (nie wiem dla mnie jakoś bardziej jaskrawe wszystko wydaje się) i rozciągnięty obraz. Przy Widecreen muszę grać tylko na rozdzielczości 1366 x 768. Jeżeli ta wartość jest inna to mam czarny pasek nawet na pół ekranu. Chciałbym dodać, że wcześniej przy standardowej dla mnie rozdzielczości nie widziałem avatarów graczy. Pamiętam, że miałem coś zapisane w Opcjach Uruchamiania (Steam - Biblioteka). Nie mogę przypomnieć jednak co i w tym problem... Proszę o pomoc w jaki sposób mogę znowu grać na opcjonalnej rozdzielczości, bo na tej nie wytrzymam nawet 30 minut. PS. Przeglądałem inne tematy o podobnym problemie jednak w żadnym nie znalazłem odpowiedzi na mój przypadek. PozdrawiamJosh Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Josh
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Wpisz -nofbo. Biblioteka -> prawym na cs -> opcje uruchamiania. Następnym razem opisz problem krócej i zwięźle. Za dużo opisówki. Pzdr. 1
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Tak pomogło. Rozdzielczość jest taka jak chciałem, ale znowu pojawił mi się czarny ekran na początku włączenia gry i znowu restart laptopa. Może pomogłoby tutaj zmiana rozdzielczości monitora żeby tak się nie działo? Przy Widescreen ani razu czarnego ekranu nie miałem.
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2015 A -nomsaa -nofbo?
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Nie pomogło. Po włączeniu czarny ekran znowu :/
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Do parametrów startowych: -width X (x = szerokość rozdzielczości ekranu, za X podajemy wartość) -hight X (x = wysokość rozdzielczości ekranu, za X podajemy wartość) U mnie będzie to wyglądało następująco: Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez draxe
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Mógłbyś jeszcze raz podać zdjęcie jak to wygląda?
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Mógłbyś jeszcze raz podać zdjęcie jak to wygląda? http://zapodaj.net/images/c63cdf048716a.jpg
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) W dalszym ciągu nie działa link. Mógłbyś wstawić to np. na speedyshare i wtedy podesłać? Jeżeli chcesz możesz dać mi zdać na PW. Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Josh
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2015 Jakoś uspokoiło się w ostatnich dniach. Zauważyłem, że jeżeli przed włączeniem cs ktoś napisze mi wiadomość na steam wtedy najczęściej problem występuje albo słucham muzyki. Temat można zamknąć jakoś sobie będę radził ;)
Rekomendowane odpowiedzi