Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam,

Napiszę krótki poradnik, na prawdę bardzo krótki bo nie ma w sumie co tu w bawełnę owijać.

Wiele osób jak do tej pory myśli, że sprawdzanie dem polega na słuchaniu kroków strzałów itp. na dobrych słuchawkach.

Aaaaa i tutaj się wiele osób myli a jest ich sporo. Demka ogląda się nie tylko na słuchawkach. Bez dźwięku się ogląda i wtedy sami jak zauważycie czytając moje mdłe wypociny ,że jest różnica i można wiele innych ciekawych rzeczy zauważyć.(Najpierw obejrzeć trzeba na dźwięku i zobaczyć czy sprawdzany gość gra na słuch, później następnie obejrzeć z ściągniętymi słuchawkami - i wtedy widać bardzo dużo. Sami zauważycie różnice.)

Demka też jest warto oglądać w różnych prędkościach, też zależności co za akcje są jak szybkie czy wolne.

Są też sytuacje, jeśli nie masz pewności a oglądałeś już demo lepiej zaczekać i się wstrzymać z oceną i nie wyciągać pochopnych wniosków bo wtedy jak to mówią "spierdolisz sprawę i spłoszysz".

Warto również podczas dema zrobić sobie kilka screenshotów z demka i popatrzeć co jest nie tak podczas tego ujęcia. - Czasem to działa ale nie zawsze.

I kolejna uwaga, nie jesteś pewien, nie płosz, wrzuć na luz nie bądź nagły, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. Daj mu chwile, przyjdzie jutro pojutrze i nagraj mu film godzinny nawet. Jak będziesz pewien na 100% zbanuj go i wrzuć wszystko na forum.

Szczerze nagrywałem kiedyś takich co musiałem nagrać 2-3h dem żeby było cokolwiek widać. Dlaczego? Ponieważ dobrzy wallhacki grają tak że się kryją i ich nie dopadniesz w sekundę. Zrobisz mu screeny ale i tak z tego gówno, tylko go spłoszysz. Więc tak jak wyżej bądź cierpliwy zaczekaj nie bądź nagły, a mówię Ci będziesz miał zajebistą przyjemność zbanowania takiej zdobyczy.

Mam nadzieje ,że coś Wam ten poradnik da do zrozumienia.

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie wszyscy muszą posiadać wallhacka, esp itp. - są również aimboty, które są czasami bardzo trudne do wykrycia, a do tego trzeba już trochę więcej umiejętności i spostrzegawczości.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

aimboty ? Jeśli twierdzisz ,że aimbota jest trudniej wykryć niż espa to ja nie wiem.

edit:

Aimbot to aimbot czy taki czy inny. Ślepiec by zauważył.

Edytowane przez Pit
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

są płatne dobrze skonfigurowane , niemalże nie wykrywalne  trzeba oglądać demo na 1/4 zwolnienia i przyglądać się grze ;)

wyobraż sobie aima którego da się ustawić by walił raz w klate raz w rękę ^^ itp.

Edytowane przez bolek_stw
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

wiem o tym, ale to wszystko idzie zauważyć jak sie nakręci długie lub kilka krótszych dem. - Tak jak już pisałem.

Opublikowano

To dlaczego taki KQLY, emilio, sf, smn tak długo czitowali? Bo za swoje haxy zapłacili i były prawie że niewykrywalne. Dopiero ESEA we współpracy z valve ogarnęli jak działa ten czit, a to był właśnie rodzaj aim bota. Ty zapewne przed vac banem nie podejrzewałeś nikogo z nich o używania wspomagaczy tylko się jarałeś ich grą ;)

Do tego jest znikoma ilość graczy czitująca na publicznych serverach, bo po co skoro można na mm'ach?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wszystko idzie zobaczyć(cierpliwość a złapiesz każdego), czasami trzeba ludzi grać miesiącami i wybrać tylko takie najlepsze dema i skleić je ze sobą do kupy i wtedy czarno na białym widać że gość nie jest czysty.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

aimboty ? Jeśli twierdzisz ,że aimbota jest trudniej wykryć niż espa to ja nie wiem.

edit:

Jeśli tak twierdzisz to jeszcze mało wiesz..

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Jeśli tak twierdzisz to jeszcze mało wiesz..

Popieram. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności