Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam, Napiszę krótki poradnik, na prawdę bardzo krótki bo nie ma w sumie co tu w bawełnę owijać. Wiele osób jak do tej pory myśli, że sprawdzanie dem polega na słuchaniu kroków strzałów itp. na dobrych słuchawkach. Aaaaa i tutaj się wiele osób myli a jest ich sporo. Demka ogląda się nie tylko na słuchawkach. Bez dźwięku się ogląda i wtedy sami jak zauważycie czytając moje mdłe wypociny ,że jest różnica i można wiele innych ciekawych rzeczy zauważyć.(Najpierw obejrzeć trzeba na dźwięku i zobaczyć czy sprawdzany gość gra na słuch, później następnie obejrzeć z ściągniętymi słuchawkami - i wtedy widać bardzo dużo. Sami zauważycie różnice.) Demka też jest warto oglądać w różnych prędkościach, też zależności co za akcje są jak szybkie czy wolne. Są też sytuacje, jeśli nie masz pewności a oglądałeś już demo lepiej zaczekać i się wstrzymać z oceną i nie wyciągać pochopnych wniosków bo wtedy jak to mówią "spierdolisz sprawę i spłoszysz". Warto również podczas dema zrobić sobie kilka screenshotów z demka i popatrzeć co jest nie tak podczas tego ujęcia. - Czasem to działa ale nie zawsze. I kolejna uwaga, nie jesteś pewien, nie płosz, wrzuć na luz nie bądź nagły, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. Daj mu chwile, przyjdzie jutro pojutrze i nagraj mu film godzinny nawet. Jak będziesz pewien na 100% zbanuj go i wrzuć wszystko na forum. Szczerze nagrywałem kiedyś takich co musiałem nagrać 2-3h dem żeby było cokolwiek widać. Dlaczego? Ponieważ dobrzy wallhacki grają tak że się kryją i ich nie dopadniesz w sekundę. Zrobisz mu screeny ale i tak z tego gówno, tylko go spłoszysz. Więc tak jak wyżej bądź cierpliwy zaczekaj nie bądź nagły, a mówię Ci będziesz miał zajebistą przyjemność zbanowania takiej zdobyczy. Mam nadzieje ,że coś Wam ten poradnik da do zrozumienia. 4
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Nie wszyscy muszą posiadać wallhacka, esp itp. - są również aimboty, które są czasami bardzo trudne do wykrycia, a do tego trzeba już trochę więcej umiejętności i spostrzegawczości.
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) aimboty ? Jeśli twierdzisz ,że aimbota jest trudniej wykryć niż espa to ja nie wiem. edit: Aimbot to aimbot czy taki czy inny. Ślepiec by zauważył. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Pit
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) są płatne dobrze skonfigurowane , niemalże nie wykrywalne trzeba oglądać demo na 1/4 zwolnienia i przyglądać się grze ;) wyobraż sobie aima którego da się ustawić by walił raz w klate raz w rękę ^^ itp. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez bolek_stw
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 wiem o tym, ale to wszystko idzie zauważyć jak sie nakręci długie lub kilka krótszych dem. - Tak jak już pisałem.
pjN Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Aimbot to aimbot czy taki czy inny. Ślepiec by zauważył. To dlaczego taki KQLY, emilio, sf, smn tak długo czitowali? Bo za swoje haxy zapłacili i były prawie że niewykrywalne. Dopiero ESEA we współpracy z valve ogarnęli jak działa ten czit, a to był właśnie rodzaj aim bota. Ty zapewne przed vac banem nie podejrzewałeś nikogo z nich o używania wspomagaczy tylko się jarałeś ich grą ;) Do tego jest znikoma ilość graczy czitująca na publicznych serverach, bo po co skoro można na mm'ach?
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Wszystko idzie zobaczyć(cierpliwość a złapiesz każdego), czasami trzeba ludzi grać miesiącami i wybrać tylko takie najlepsze dema i skleić je ze sobą do kupy i wtedy czarno na białym widać że gość nie jest czysty.
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2015 aimboty ? Jeśli twierdzisz ,że aimbota jest trudniej wykryć niż espa to ja nie wiem. edit: Aimbot to aimbot czy taki czy inny. Ślepiec by zauważył. Jeśli tak twierdzisz to jeszcze mało wiesz.. 2
pjN Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jeśli tak twierdzisz to jeszcze mało wiesz.. Popieram.
Rekomendowane odpowiedzi