Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Nudziło mi się przed kompem ostatnio i stwierdziłem, że ulepię sobie FragMovie ^^. Użyłem akcji gdzie grałem tylko deaglem. Enjoy. Zrobiłem FM zamiast grać bo miałem dłuższa przerwę od csa ;p. Jak ktoś chce zagrać to link do mojego profilu steam http://steamcommunity.com/id/BrakID/ Ranga MG II, aktualnie. 12 Cytuj
LaggeR* Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Wykluczony Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Po przeczytaniu Twojego wstępu miałem nadzieję na jakieś 4k z deagle, ace, coś w tym stylu. Takie pojedyncze kile nie są ciekawe ( nie wliczam ostatniej akcji które fajnie Ci wyszła ). Tak więc trochę się zawiodłem. Like na zachętę :) 1 Cytuj
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dzięki za uwage, pierwszy raz zająłem się obróbką wideo, jak będę robił następne wezmę to pod uwagę. Cytuj
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Od 1:57 i dalej. Bardzo fajny i przyjemny w oglądaniu fragmovie. Łap plusika :) 2 Cytuj
Żelek Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Łap plusika :) jak na pierwszy raz to fragmovie niezły :) 1 Cytuj
Nexon Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ładne głowy, ale jakiś ace byłby mile widziany. Plusik leci :) 1 Cytuj
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Najlepszą akcję miałem 4k bo mi ostatniego fraga ukradli, ale zapomniałem pobrać dema i przepadło :/ Dzięki wszystkim za oceny ^^. 1 Cytuj
GI4NT Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zawieszony Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) widziałem lepsze :) onekille nic specjalnego :) choć nie wątpię że zmotywujesz się i następny będzie ONLY ACE ;] łap + za kreatywność Edytowane 4 Maja 2015 przez GI4NT 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 5 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2015 a kij Ci w oko bardzo brzydko nieudaczniku <3 lovciam :P Ładnie ładnie ;p jak dla mnie mogły by te scenki być szybsze :) Gdybyś czas oczekiwania przyśpieszył a najwyżej zrobił czas strzału normalny/ spowolnił ;) 2 Cytuj
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 5 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2015 pracuj nad fragmovie dalej ;p nazwa nutki ? 1 Cytuj
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Maja 2015 pracuj nad fragmovie dalej ;p nazwa nutki ? Pumped Up Kicks (Foster The People Remix) by Yonas 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 7 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2015 Mi się podobało :) hah ta pierwsza bania na Inferno :D Mistrzowska :) 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 7 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2015 też mam zrobiony filmik jak byś chciał go zobaczyć jest on w dziale Move / tricki :) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi