Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ganiali go, bo został sam i eliminował przeciwnika po kolei. Nic nadzwyczajnego. Takich akcji to ja mam miliony na MM. Wgraj coś lepszego. Cytuj
pjN Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Ganiali go, bo został sam i eliminował przeciwnika po kolei. Nic nadzwyczajnego. Takich akcji to ja mam miliony na MM. Wgraj coś lepszego. Gdy ja gram z konta kolegi, który obecnie ma gold4-czyli taką jak ty rangę, to też mam pełno różnych ciekawych akcji, ale ich nie wrzucam ;) Wstaw chociaż jedną swoją akcję gdzie ugrałeś 1vs5 ;) http://fragujemy.com/topic/26310-tripel-z-awp-on-mm/#entry140709 Jeżeli wrzucasz takie 3k to pozdrawiam xDD Po pierwsze ładny jest tylko pierwszy kill, po drugie na wyższych rangach byś sobie tak nie pofragował, bo byś był zasmołkowany. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez pjN Cytuj
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) gold 4 xD jutro mogę mieć już DMG albo i wyżej ;) Taka akcja 1 v 5 easy jest jak ci sami pod celownik się pchają to trzeba było by być botem by tego nie zrobić ;) zresztą takich 1 v 5 też mam dużo tylko nie chce mi się co chwile latać robić i wrzucać na na youtuba. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Pit Cytuj
pjN Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) gold 4 xD jutro mogę mieć już DMG albo i wyżej ;) Tak tak. zresztą takich 1 v 5 też mam dużo tylko nie chce mi się co chwile latać robić i wrzucać na na youtuba. Za to chce ci się wrzucać 3 kille z awp xDDDDD W dodatku gdzie tt wbiega na bs'a bez smoke ;d Dzisiaj jeszcze wrzucę 1vs5 kolejne i będą tam 3kille z awp ;) Zresztą porównaj poziom. Ugraj 1vs5 na goldach, a ugraj 1vs5 na lemach. EDIT: te 1vs5 o którym mówiłem wyżej: http://fragujemy.com/topic/26343-kolejne-1vs5/ Ale to jest pewnie drugi milion takich twoich akcji na mm'ach :( Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez pjN Cytuj
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Kwietnia 2015 zapraszam na dd2 pokaże ci jak się gra :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi