Em. Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Tak tylko na odchodne dodam SS, skoro Nesty twierdzi, że: "b) Nie posiada żadnych wallhacków i antyfb, bo wszelkie odmiany wh, czy to ESP zostały zablokowane oraz antyfb" No zablokowane jak nic... Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Em.
Właściciel GET Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 18 Kwietnia 2015 A uczyli Cię opcji raportuj? Nie twórz spamu. Podejdź bliżej, ochrona będzie działać. Ale w związku z powyższym, wydłużyłem lekko by nie obciążać serwer dystans niepokazywania przeciwników za ścianą. Efekt będzie po resecie serwera, czyli jutro, bo w nocy ustawię autorestart. Tak czy siak, antyfb Ci nie zadziała.
Em. Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ok ustaw, a ja jutro obejdę to i ponownie wstawię SS z dowolnym dystansem. Mogę to zrobić na każdej mapie, podaj tylko jak sobie życzysz.
Em. Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Na DD2 działa idealnie. Podświetlenie modeli (przydatne np. na de_train) oraz noSG również.
Właściciel GET Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tak jak myślałem, screeny są zmanipulowane. Nie mamy o czym rozmawiać.
Właściciel GET Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi