Skocz do zawartości

[KOSZ] Pytanie CoD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój nick z serwera:karol, dostałem kilka minut temu bana za sg na respa na 2h, co dziwne ponieważ wiele razy stawiałem dokładnie w to samo miejsce, przy wielu adminach i bana za to nie było. Według 1-2 graczy sg sięgało na respa, a moim zdaniem nic podobnego, ponieważ działko zaczyna strzelać dopiero po przebiegnięciu kilku metrów od miejsca zrespienia się na obu respawnach, ani TT, ani CT nie otrzymuje obrażeń na starcie rundy gdy stoją w miejscu. Chodzi dokładnie o to miejsce: http://speedy.sh/QM5gp/cs-2692-de-westwood-big.jpg

I teraz pytanie, czy jest możliwość strzelania z tego miejsca na osoby stojące na respie?? Moim zdaniem nie, zresztą zauważyłbym na moim ekranie przedwczesne zadawanie obrażeń przez działko . Nie składałem skargi, ponieważ 2h to nic wielkiego, chciałem się po prostu zapytać.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

chciałbym zaznaczyć że jest to mapa de_westwood a nie de_westwood_big czy inna z podobnych i na tej mapie respy znajdują się też w miejscach gdzie to sg sięga. O ile się nie myle to na resp TT nie wali gdy sentry gun znajduję się w rogu na tym daszku. Bana dostałeś ode mnie, ponieważ widziałem jak obrażenia dostają osoby dopiero respiące się.

Opublikowano (edytowane)

Co do westa big to chciałem po prostu pokazać daszek. a co do zasięgu na respa, mylisz się bo wiedziałem, że jest admin i nie stawiałbym tak żeby sięgało na osoby respiące się, za każdym razem tak stawiam i jakoś nikt nigdy nie zwracał uwagi bo było okej. Zobacz przejedź sobie kamerką od tego miejsca i luknij czy sięga, jestem pewien, że nie. Weźmy np.: drzwi, po obu stronach respa TT zasłaniają graczy, w przypadku CT ukryci są głęboko za budynkami.

Z tego co widziałem niektórzy admini identycznie stawiali sg i było dobrze.

(Oczywiście ten temat nie ma na celu wrogość w stosunku do twojej osoby, nie podałem admina banującego ^^)

Edytowane przez tonight
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności