Maku Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Proponuję zmienić AntyRush tak aby możliwe było swobodne poruszanie z B do connectora wraz z możliwością wychylenia na short,connector i zeskok z okna. Taka zmiana bardziej odzwierciedli TP oraz zachowanie CT na tej mapie. Zobrazuję to screenami w ciągu 1h:)@ miRage Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Maku
Zasłużony Fragowicz OstrozNiePacze Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Myślę że antyrush jest dobrze ustawiony CT ma wystarczająco dużo miejsca do rozstawienia. Nie potrzebne dodatkowe pole
Maku Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Z shorta nie ma nawet możliwości wejścia na okno, czy też pomocy na środku.Wydaje mi się,że obecny anty rush utrudnia naturalne poruszanie po stronie CT.
Zasłużony Fragowicz OstrozNiePacze Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ok od strony shorta można przedłużyć do drzwi wejściowych na okno. Tyle co jestem w stanie zrobić Jeśli Cię to zadowala :) Reszta zależy już tylko od rozstawienia CT, waszej komunikacji i gry Team Play 1
BrokenHeart Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) No widzisz Maku, jednak udało Ci się przekonać H@ :D . Moim zdaniem również wystarczy tylko przesunać tak aby CT mogli wejsc skrótem na okno. Oczywiście że zmiana wyjdzie na lepsze a ktoś kto długo nie gra to nawet różnicy nie odczuje. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez BrokenHeart
Maku Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ok od strony shorta można przedłużyć do drzwi wejściowych na okno. Tyle co jestem w stanie zrobić Jeśli Cię to zadowala :) Reszta zależy już tylko od rozstawienia CT, waszej komunikacji i gry Team Play Dziękuję! Widzimy się na serwerze :) 1
Zasłużony Fragowicz OstrozNiePacze Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Proszę :) znajdę chwilkę czasu to się za to wezmę
Maku Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Tak jak mówisz, chciałem przybliżyć rozgrywkę do turniejowego MM. Być może z czasem wynegocjujemy odblokowanie okna z dojściem do conectora :)
Zasłużony Fragowicz OstrozNiePacze Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ale to nie turniej tylko serwer TP :) a to jest różnica. A odblokowanie okna z dojściem do konektora to nierealne o tym możecie zapomnieć. Zamykam
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi