Skocz do zawartości

[KOSZ] AntyRush Mirrage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Proponuję zmienić AntyRush tak aby możliwe było swobodne poruszanie z B do connectora wraz z możliwością wychylenia na short,connector i zeskok z okna. Taka zmiana bardziej odzwierciedli TP oraz zachowanie CT na tej mapie. Zobrazuję to screenami w ciągu 1h:)

@ miRage

Edytowane przez Maku
Opublikowano

post-11187-0-71658600-1429047815_thumb.png

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Myślę że antyrush jest dobrze ustawiony CT ma wystarczająco dużo miejsca do rozstawienia. Nie potrzebne dodatkowe pole

Opublikowano

Z shorta nie ma nawet możliwości wejścia na okno, czy też pomocy na środku.Wydaje mi się,że obecny anty rush utrudnia naturalne poruszanie po stronie CT.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ok od strony shorta można przedłużyć do drzwi wejściowych na okno. Tyle co jestem w stanie zrobić Jeśli Cię to zadowala :) Reszta zależy już tylko od rozstawienia CT, waszej komunikacji i gry Team Play

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

No widzisz Maku, jednak udało Ci się przekonać H@ :D . Moim zdaniem również wystarczy tylko przesunać tak aby CT mogli wejsc skrótem na okno. Oczywiście że zmiana wyjdzie na lepsze a ktoś kto długo nie gra to nawet różnicy nie odczuje.

Edytowane przez BrokenHeart
Opublikowano

Ok od strony shorta można przedłużyć do drzwi wejściowych na okno. Tyle co jestem w stanie zrobić Jeśli Cię to zadowala :) Reszta zależy już tylko od rozstawienia CT, waszej komunikacji i gry Team Play

Dziękuję! Widzimy się na serwerze :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Proszę :) znajdę chwilkę czasu to się za to wezmę

Opublikowano

Tak jak mówisz, chciałem przybliżyć rozgrywkę do turniejowego MM. Być może z czasem wynegocjujemy odblokowanie okna z dojściem do conectora :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ale to nie turniej tylko serwer TP :) a to jest różnica. A odblokowanie okna z dojściem do konektora to nierealne o tym możecie zapomnieć. Zamykam

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności