cziken Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Czesc nie scąga mi z servera mapy zm_fragujemy_v2 a w plikach maps jej nie mam KOnsola:Couldn't find map maps/zm_fragujemy_v2.bsp, server will download the mapError: server failed to transmit file 'maps/zm_fragujemy_v2.txt'Error: server failed to transmit file 'maps/zm_fragujemy_v2.res'Error: server failed to transmit file 'maps/zm_fragujemy.txt'Error: server failed to transmit file 'fragujemy2.wad'Error: server failed to transmit file 'maps/zm_fragujemy_v2.bsp'Missing RIFF/WAVE chunksMissing RIFF/WAVE chunksMissing RIFF/WAVE chunksMissing RIFF/WAVE chunksMissing RIFF/WAVE chunksMissing RIFF/WAVE chunksMissing RIFF/WAVE chunksMissing RIFF/WAVE chunksError: could not load file maps/zm_fragujemy_v2.bspModel maps/zm_fragujemy_v2.bsp not found and not available from serverCannot continue without model maps/zm_fragujemy_v2.bsp, disconnecting. Co zrobci, jakieś propozycje?
cziken Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Było by miło gdyby ktoś zapakował swoje pliki ('zm_fragujemy_v2.txt'zm_fragujemy_v2.res zm_fragujemy.txt' fragujemy2.wad') i je mi tu je podesłał. Pozdrawiam cziken. Edit: i oczywiście zm_fragujemy_v2.bsp bo zapomniałem dopisac Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez cziken
Właściciel GET Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Coś jest nie tak, sprawdź czy rzeczywiście masz w folderze /maps/ tę mapę .bsp oraz plik .wad. Jeśli tak, usuń. Sprawdź czy folder Ci się nie utworzył z nazwą tego pliku .wad.
cziken Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nie mam tych plików wogule w folderze "maps/" a nie chcą mi się z servera pobrac. sv_allowdownload 1
cziken Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Problem rozwiązany miałem steama w trybie offline dlatego się nie pobierały już wszystko działa możeci ten temat zamkną/usunąc. Pozdrawiam Cziken
Właściciel GET Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi