Mordooo Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Siemka mam wielki problem z pingiem jakos od 3 dni mam pingi po 2k tylko w cs go w innych grach ping 60 na seedtest ping 60 . Dzwoniłem to internetow i tam tez jest wszystko wporzadku robiłem skany 2 anty wirusami i tez jest wszystko ok i cclenerem rejest i dalej ping 2k pomocy !
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2015 spróbuj wyłączyć w procesach steam web helper (ale tylko jego z aplikacji steama).
Mordooo Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Nie pomogło kurde nie wiem co jest to tak raptownie te pingi dostałem i mam do dzis ;/
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Nie zainstalowałeś czegoś ostatnio? Moze spróbuj przywrócić system do stanu sprzed kilku dni
Mordooo Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Nie moge jakis bład wyskakuje chyba został mi tylko format kompa ;/
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Może firewall blokuje Ci neta. Spróbuj wyłączyć zaporę dla Cs go. Poradniki znajdziesz na necie
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ja mam taki ping tylko gdy starzy WI-FI odpalą xd,albo gdy ktoś zaczyna mnie oglądać poprzez steam czy coś takiego. Wyłącz możliwość oglądania Cię.
Mordooo Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2015 ale jak ja wchodze tylko do gry to ping 2k na starcie ;/
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ja też tak mam kiedy ktoś ma włączone WI-FI na telefonie. Testy wychodą normalne, ale odrazu w GO mam taki sam ping jak ty. powtarzam sie ale to musi byc tego przyczyna
unfuckingbelievable Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zawieszony Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Kwestia teraz taka czy masz w domu wifi czy i łączysz się właśnie z routerem przez wifi czy masz neta z kabla. Też miałem ostatnio ten problem, ping skakał mi średnio raz na minute od 200ms do 15000ms. Mój problem miał 2 przyczyny. - Router stał za daleko od laptopa i gubił mi zasięg, zamiast mięc 5 kresek miałem np 2/3 przez co skakał mi ping - drugim powodem były reklamy które wyskakiwały mi w przeglądarce google chrome. Usunąłem je trwale i wszystko wróciło do normy. Laptop przestał zamulać, i pingów jak miałem tak i nie mam
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Na Twoim miejscu sprawdziłbym czy z routerem wszystko w porządku. Możesz mieć uszkodzony router, czytałem już kiedyś o takich wypadkach. Dodaj tylko z czego masz internet i ile mb.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 28 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2015 Zamykam, brak zainteresowania.
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 2
Rekomendowane odpowiedzi