Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz: eryk polska północna
Staż gry Counter-Strike: 9
Staż gry na serwerze: przegranych minut 5767 na serwerze http://www.gametracker.com/player/eryk%20polska%20polnocna/193.33.176.2:27015/
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: tak na serwerze zombi ale chyba troszke czasu upłyneło
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: tak
Znajomość komend oraz funkcji admina: dobra
Godziny w jakich grasz: w różnych godzinach gram
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:
Dużo godzin przegranych na serwerze, często jestem a akurat wtedy nie ma żadnego administratora
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:1201871

Edytowane przez eryk polska polnocna
  • Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Panie i Panowie,

To ja nakłoniłem go do napisania tego podania, sam nie chciał go pisać, ze względu na opinię jaką sobie zrobił pod wpływem emocji w dwóch tematach odnośnie jego osoby. Od dłuższego czasu nie zauważyłem w jego zachowaniu nic niepokojącego. Ma steam, gra dużo i często. Po przeszkoleniu mógłby ogarniać dzieciaki na serwerze. Jedynym minusem jest forum i jego zachowanie z przed kilku tygodni na ZM. Ja osobiście na DR poza skracaniem (co każdy robił, nawet ja kiedyś), nie widziałem nic złego.

Proszę o wypowiadanie się na jego temat. Informacje związane z tamtymi tematami, minusową ilością fragów na forum czy mała ilością postów zachowajcie dla siebie :)

Piona!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Całkowicie popieram Twoje słowa Kapitan. 

Co do eryka... na początku sprawiał problemy ze skracaniem. Minęło jednak już duuużo czasu od tamtego okresu. Doskonale ogarnia regulamin i przestrzega go. 

Chętnie daje TAK. 

Opublikowano

Masz moje TAK 

Grasz bardzo dużo na serwerze

Dużo czasu mineło od ostatniego incydentu

Powodzenia!

Opublikowano
  • 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności