Hardcore Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Cześć, a więc tak. Zacznijmy od tego, że gram na głośnikach i proszę nie pisać żeby zaczać na słuchawkach ponieważ jest to nie możliwe z powodu choroby, ale nie ważne. Po zainstalowaniu cs'a od razu zacząłem grać i było wszystko pięknie wszystkich dobrze słyszałem, ale po pewnym czasie chciałem coś pozmieniać i ściągnąłem sobie najnowszy cfg od "neo", zmieniłem rozdzielczość itp. itd. po wejściu na serwery zauważyłem że jakoś słabiej słysze ludzi mówiących przez mikro, ale grałem dalej. Niedawno znowu sobie wgrałem inny cfg, zmieniłem rozdzielczość na taką jaką miałem na początku i problem ze słabą słyszalnością nadal pozostał. I dodam, że na początku po zainstalowaniu wszystkich dobrze słyszalem, a po zmianach cfg i rodzielczośći słabiej słysze. I pytanie do Was, czy może wie ktoś czy coś w ustawieniach mogło się pozmieniać, że teraz słabiej słysze ludzi i czy ktoś zna rozwiązanie :) ?
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Prześlij swoje cfg to będzie najłatwiej. Ew wejdź w grze w opcje ustawienia audio i tam pozmieniaj. Ustaw ze grasz na głośnikach wyreguluj sobie glosnosc w grze jeszcze z tego co się orientuje cos się dalo pozmieniać w opcjach steam ale nie do konca jestem pewien czy to cos zmienia w grze
Hardcore Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2015 http://speedy.sh/vb49Q/cfg.zip- cfg W opcjach audio poustawiałem tak jak miałem zawsze i mam ustawione głośniki
pjN Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2015 W konsoli wpisz voice_scale 1 albo voice_scale 2, bo obecnie masz ustawione na 0.5
Hardcore Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ok, chyba voice_scale rozwiązało problem, dzięki ;)
pjN Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2015 No to fajnie, że działa ;) Chyba można zamknąć temat.
Rekomendowane odpowiedzi