Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz: Kapitan :)
Staż gry Counter-Strike: 7,5 roku
Staż gry na serwerze: 29 dni
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak
Znajomość komend oraz funkcji admina: Tak
Godziny w jakich grasz: 16-23
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:

Robiąc sobie przerwę od gry na serwerze DD2 lubię poskakać sobie na serwerze DR. To mnie uspokaja. Jednak zazwyczaj nie trwa to zbyt długo, ponieważ irytuje mnie skracanie mapy czy nadużywanie mikrofonu przez dzieciaki. W takich warunkach nie da się zrelaksować. Chętnie pograłbym częściej. Ale żeby tak było, potrzebny jest jakiś admin na serwerze. Aktualnie adminów brakuje, na serwerze często panuje chaos. Grając od czasu do czasu mógłbym zapanować nad nim. Z góry zaznaczam, że moja aktywność nie będzie taka wysoka jak na serwerze DD2. Będzie to drugi serwer na którym gram. Ale moim zdaniem, serwer zyska na tym jak będzie admin który pogra godzinkę dziennie i przez cały czas będzie dostępny na steam, żeby interweniować w razie problemów

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:23221084

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem na Tak. Sam chciałem proponować Ci złożenie podania ^^ Widuję Cię na serwerze, a każda para oczu jest potrzebna bo gracze bywają często nieznośni. 

• 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności