Bocik Opublikowano 8 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2015 Witam. Dostałem dzisiaj bana od PaBla za TXT na mapie inferno. Nie zamierzam odwoływać się od bana, bo możliwe że był słuszny. Jednak chciałbym uściślić czy to było TXT, czy nie. Widziałem jak ninje, szeregowce i inne cuda latały po tych dachach i nie dostawali bana (admin był na serwerze). Prosiłbym o uściślenie czy to było txt, ponieważ w poście Bimbaska o TXT tego nie znalazłem. Byłem sobie na dachu, nie pamiętam czy tym niżej, czy wyżej. Ale chciałbym dowiedzieć się czy teren zaznaczony czarną i czerwoną pętlą to TXT. A tutaj link do obrazka: http://zapodaj.net/988a9b9249841.bmp.html Z góry dziękuję i pozdrawiam, Bocik.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 8 Marca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2015 Skoro inni bana nie otrzymali to nie było mnie na serwerze, ja wchodziłem na tej mapie ze 4 razy aby zbanować osoby zgłoszone mi przez Josh.
Slashpacer Opublikowano 8 Marca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2015 Witam. Dostałem dzisiaj bana od PaBla za TXT na mapie inferno. Nie zamierzam odwoływać się od bana, bo możliwe że był słuszny. Jednak chciałbym uściślić czy to było TXT, czy nie. Widziałem jak ninje, szeregowce i inne cuda latały po tych dachach i nie dostawali bana (admin był na serwerze). Prosiłbym o uściślenie czy to było txt, ponieważ w poście Bimbaska o TXT tego nie znalazłem. Byłem sobie na dachu, nie pamiętam czy tym niżej, czy wyżej. Ale chciałbym dowiedzieć się czy teren zaznaczony czarną i czerwoną pętlą to TXT. A tutaj link do obrazka: http://zapodaj.net/988a9b9249841.bmp.html Z góry dziękuję i pozdrawiam, Bocik. Muszę Ci powiedzieć że to były txt więc ban słuszny. Przeczytaj regulamin, tekstury są w miejscach położonych 3 metry nad podłożem.
Zasłużony Fragowicz Kierowca Bombowca Opublikowano 8 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2015 Odpowiedź udzielona, więc temat zamykam.
Właściciel GET Opublikowano 8 Marca 2015 Właściciel Opublikowano 8 Marca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] #4 COD MOD at Fragujemy.com do Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] #4 COD MOD at Fragujemy.com → [COD] Offtopic serwera
Rekomendowane odpowiedzi