Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wam, przejrzałem i przeczytałem trochę forum, skorzystałem z wyszukiwarki i nie znalazłem nic pod hasłem "reconnect" może moje przeoczenie i prosiłbym o link. Przechodząc do sedna sprawy: Czy na serwerach countera 1.6 banujecie za "reconnecta" ? 

Opublikowano

Na [ZM] owszem, jeżeli na przyklad jesteś zombie i dostajesz flesza, ludzie do Ciebie strzelają, ale nie mogą Cię zabić, bo walisz reconnect. 

Opublikowano (edytowane)

O jakiś link bym prosił? 

Moja pytanie dot. głównie only dd2.

Bo zauważyłem, że kilku graczy w tym również adminów sobie pozwalają na takie granie. ; )

Edytowane przez Phorek
Opublikowano

Z tego co wiem, na serwerach prócz ZI nie ma żadnej wzmianki o karaniu za recconecty.

Opublikowano (edytowane)

Definicja dla nieobeznanych: Reconnect - Po wpisaniu komendy ponownie podłączasz się do serwera.

Sprawa wygląda tak, że jeżeli Cie zabiją na początku rundy ( około 15 sek ) wpisując to w konsole, wchodzisz na ponownie na serwer, a wchodząc do drużyny dostajesz "drugie życie " i grasz dalej.

Też to zauważyłem, a więc idąc dalej pytanie dlaczego jest to dozwolone i nie ma o tym wzmianki w regulaminie? Pytanie kieruję głównie dlatego, że na innych serwerach, których grałem było to karane, a tutaj nie.

Nie chce, aby został wgrany jakiś plugin, tylko admin miał "więcej pracy". Zaledwie proszę, aby jednak poruszyć ten wątek w Regulaminie, aby było to karane.

Edytowane przez Phorek
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Każdy będzie tak robił i nic na to nie poradzisz.

Nie zostanie wgrany plugin, bo już Nesty podja decyzję.

• 5 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności