Skocz do zawartości

[Oddzielony] - Odwołanie od bana - Niepowtarzalny ! aktywny ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

wbija czasem na Nice i tez na wh cisnal pamietam. jak Nice gra zabujca to on a jak ktos gra namiestnikiem to podszywka :) nie oplaca mi sie kupowac rezerwacje bo i tak reset bedzie za niedlugo :) a tak poza tym to gram rekreacyjnie i szkoda mi kasy na csa zeby sobie pograc na wlasnym nicku :) albo moze jakas nagroda za to ze jestem 3 w topce i na tym miejscu skoncze ? :) i za to np rezerwacje ? wlasnie sa jakies nagrody albo cos za 3 pierwsze miejsca w topce ??

Edytowane przez Mate^^
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nagroda za topke? gdzie dużą ilość fragów zdobyła osoba na aimie?Sam sobie odpowiedz...a poza tym to nie jest dział nagród i rozmawiamy tu o innej kwestii.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

top 1 ilyweee -,-  top 2 cheeter już zbanowany a top 3 ty gdzie duuuzą część fragów zdobył aim -,- prosze cię, wpierw reset ranku... poczekajmy 1 marca reset będzie.. 2.46 sms to nie są wielkie pieniądze na rezerwacje a skoro reset to może vip rozbudowany ? 11 zł sms i masz na miesiąc gratis klase i rezerwacje, ale jak nie to nie..

Opublikowano (edytowane)

hahaha kierowca nie rozsmieszaj mnie :) w topce mam chyba z 8k zabic i do tego czasu co nie zaczely sie ze kpiny bylem juz 3 wiec patrz co piszesz :) z 200  , 300 zabic moze ktos nastrzelal i to cos zmienia w topce ?? dobra nie tutaj o tym. wiec robcie co chcecie ale widze ze admini powinni byc troche bardziej rozgarnieci i powinni wiedziec takie cos :) szkoda pisac widze i ciagle dawac te zalosne posty ze dostaje bana za aima aktywny i ciagle cos.. top 2 cheeter ? co ty piszesz ? nie duze ale mi to nie jest potrzebne Pablo :) nie wszyscy musza kupowac vip czy tam premki zeby grac albo nie bede taki glupi zeby kupowac rezerwacje zeby sobie pograc :) tyle godzin przegranych i takie cos heh.

Edytowane przez Mate^^
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Zanim dostaniesz UB to chcemy się bliżej przyjrzeć sprawie, nie siedzimy bezczynnie..

Wolisz żebyśmy nie reagowali i żeby za każdym razem wołali na ciebie AIM, CHEETER ! i obrażali ?

Edytowane przez PabloStec
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

8,50zl - 10zł za tyle na allegro znajdziesz konto steam z cs-em

Polecam kupić i gdy będziesz grał na steam bez wspomagaczy na pewno nikt Cię nie zbanuje.

no i "zabujca"  widać, że raczej z ortografią słabo  ;)

Edit@

Wnoszę, bo skoro tak narzekasz na bany to może jednak jakoś temu możesz zaradzić? i grać spokojnie? a koszt tego jest naprawdę niski

Każdy raczej gra rekreacyjnie. 

Edytowane przez Kropka ( . )
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

a myslisz ze tak nie jest teraz jak wchodze ? :) nie pamietam kto to moze ty nawet admin jakis dal komus bana za to ze mnie ktos obrazal wlasnie od cheeterow. ale kto madry to moze to jakos zobaczyc czy to ja czy nie.

kropka prosil ktos Cie o zdanie ? :) nic nie wnosisz do tego postu wiec sie nie udzielaj :) jak pisalem gram rekreacyjnie i nie bede kupowal niepotrzebych rzeczy :)

zobaczcie sobie wtorek godzina 14 40 na serwie :) 87.116.238.216 gracza ktory wtedy cheetowal :)

Edytowane przez blakk
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

ale teraz reagujemy -,- na cheetera i innych graczy, gdybyśmy zostawili serwer na tydzien bez ŻADNEJ kontroli to by padł po pierwszych 2 dniach od przeludnienia cheeterów...

Twoja podszywka jest obecnie karana przez nas wszystkich, gdyby tak nie było to pewnie bys juz nie wchodził na serwer..

EDYTUJ POSTY !!!!!!!!

Od kogo masz internet ?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To jest temat o banie czy o nagrodach? Bo spamujecie jak nienormalni

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

TygryS chcemy znaleźć rozwiązanie korzystne dla obu stron, a o nagrodach już coś kierowca napisał

Opublikowano (edytowane)

@Mate^^ albo rezerwujesz nick, albo kupujesz steam'a i po problemie. To raz.

Po drugie naucz się edytowac posty i pisać sensownie, a nie odpowiadać jakbyś rozumy pozjadał !

Po trzecie nacisnąć edytuj, a edytować post i dodać w nim coś innego co masz do powiedzenia niżeli nacisnąć edytuj i anulować nic nie pisząc to nie wiesz sam co robisz.

Steam na allegro dużo nie kosztuje, kupisz i będzie po peoblemie jak chcesz grać bez szwanku i tyle w tym co mam ja Tobie do powiedzenia.

Pablo, krzyczysz żeby edytować posty, a sam walisz jeden pod drugim, może ze dwa razy edytowałeś -.-

Albo kończcie tą bezmózgową rozmowę, albo załatwcie to raz , a dobrze :)

///@

No, a nie walisz ?

Przecież możesz edytować i napisać w jednym ze 4 wiadomości, które chcesz przekazać, nawet teraz...

Już naprawdę nie mogłeś edytować swojego posta wyżej tylko komentować jeden pod drugim ? Takie bezsensowne dyskusje prowadzisz, zamiast załatwić to raz, a pożadnie i postawić w końcu na swoim, a nie się płaszczyć z gościem i ulegać i w ogóle.

MUSISZ BYĆ STANOWCZY I PODEJMOWAĆ RACJONALNE I MĄDRE DECYZJE, a nie się pieprzyć i bawić w takie głupoty tyle mam do powiedzenia :D

Edytowane przez KeBaB
  • Ustrzel fraga! (+) 4
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

KeBaB pokaż mi moje 2 posty jeden pod drugim -,-

Wyobraź sobie że edytowało by posty w ten sposób połowa ludzi wypowiadających się a było by ich dosyć dużo, to byś 80 stron przewijał i szukał ostatniego posta danej osoby żeby zobaczyć czy czegoś nie dopisała ? 

Jestem stanowczy, ale nie chce aby ktoś cierpiał bądź wydawał kase, skoro nie chce wydawać (choć uważam że to by było najlepsze rozwiązanie), a przed nikim się tu nie płaszczę ;)

Wracając do tematu, proszę o dalsze nie wypowiadanie się różnych osób których sprawa nie dotyczy bądź jest na temat inni niż UB dla gracza "Niepowtarzalny !"

Opublikowano

moze kupie albo zarezerwuje ale jak bedzie dopiero reset :)  moze teraz na probe dostane na ten tydzien rezerwacje nicku i zobaczymy czy beda dalej tekie incydenty ?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jest to temat bardziej do rozmowy z usługodawcą czyli Nesty i Bangarang a w tym za darmo wątpię więc może to top 3, ale jak już napisałem wątpie

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności