WarriorDM Opublikowano 23 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam, mam propozycję aby wgrać kolorowe smoki, wyglądałoby to mniej więcej tak:
Zasłużony Fragowicz Krix Opublikowano 23 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Hmmm , ciekawe ,ciekawe z chęcią bym to zobaczył na serwerze, zawsze to coś nowego.
Fuck it. Opublikowano 23 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 A w screenie reklama innej sieci hehe :P Nie wiem co o tym myśleć, chyba jest dobrze jak jest. Aczkolwiek, gdyby coś takiego zostało wgrane, to nie przeszkadzałoby mi to. Kolorowy smoje pasuje do 4fun'a, ale poczekajmy na opinie większej ilości graczy.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 23 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Według mnie nie pasuje to do naszego 4FUN'a. 1
KeBaB Opublikowano 23 Lutego 2015 Wykluczony Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) hmmm... jestem tego zdania co Blakk, mimo iż to fajnie wygląda to jednak i tak nasz 4FUN jest dobrze wyposażony jeśli chodzi oczywiście o dany rodzaj serwera, a nie musi byc tak jak u innych. Nie lubię czegoś w tym stylu, że ktoś ma to czemu i my nie mamy :) Reklama reklamą nie powinno jej być, lecz widać, że jest to gdzieś indziej, a Ty chcesz aby zostało do wdrożone i u Nas... My mamy swój świat, swoje kredki i swoje zasady :D Sądzę, że jest to zbędne. Edytowane 23 Lutego 2015 przez KeBaB 1
Fuck it. Opublikowano 23 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Kebab ma całkowitą racje, to właśnie odróżnia nasz serwer od innych- my nie kopiujemy pomysłów tylko sami je tworzymy i realizujemy :) Myślę, że Nesty zakładając sieć miał to właśnie jako główną myśl i tego nas uczy, dlatego taka panuje tutaj klutura i tradycja, bo myślę, że już można o czymś takim mówić po takim czasie istnienia :) 2
WarriorDM Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Nie proponuje tego po to żeby było tak jak na innych serwerach, bo równie dobrze mógłbym grać na tamtych serwerach ;) co do reklamy, to po prostu wziąłem screena z google. Takie smoki dają fajny efekt na serwerze i bardzo ciekawie to wygląda. A po za tym jest to coś, co odróżnia 4FUN od innych modów :) Wydaje mi się że mogłoby to być na próbę wgrane.
KeBaB Opublikowano 23 Lutego 2015 Wykluczony Opublikowano 23 Lutego 2015 "bo równie dobrze mógłbym grać na tamtych serwerach ;) " Właśnie równie dobrze możesz grać na tamtych serwerach :) TO RAZ a drugie: "to po prostu wziąłem screena z google." To w końcu jak jest grasz tam, czy wziąłeś screena z google xD jazda hahahahahah jesteś mistrzem :) <clap> 2
VULGAR. Opublikowano 23 Lutego 2015 Zawieszony Opublikowano 23 Lutego 2015 Mi się wydaję, ze takie coś mogłoby obciążyć serwer, mimo wszystko fajnie to wygląda, ale sam nie jest przekonany żeby takie bajery wgrywać. :) 1
WarriorDM Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Co w tym niezrozumiałego? :O mówię, że mógłbym grać na serwerach na których jest coś takiego wgrane. Ale pod każdym innym względem tamte serwery są gorsze. A screena wziąłem z google bo sam nie miałem screena na którym byłby kolorowy smoke. KeBaB rozumiesz już?
Właściciel GET Opublikowano 23 Lutego 2015 Właściciel Opublikowano 23 Lutego 2015 Kebab ma całkowitą racje, to właśnie odróżnia nasz serwer od innych- my nie kopiujemy pomysłów tylko sami je tworzymy i realizujemy :) Myślę, że Nesty zakładając sieć miał to właśnie jako główną myśl i tego nas uczy, dlatego taka panuje tutaj klutura i tradycja, bo myślę, że już można o czymś takim mówić po takim czasie istnienia :) Ja osobiście uważam, że ten dodatek jest fajny, ale Fuck it. ma całkowitą rację. Dobrze myślisz. 1
Zasłużony Fragowicz /Am@di/ Opublikowano 23 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Może i fajny ale ja tego nie widzę ponieważ na serwerze non stop będzie TĘCZA <clap>
WarriorDM Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Może i fajny ale ja tego nie widzę ponieważ na serwerze non stop będzie TĘCZA <clap> Zobaczysz że daje to bardzo fajny efekt :)
Artur Opublikowano 23 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Bardzo fajny pomysł jak na serwer 4Fun.
POLISH TEAM JU-JITSU xD Opublikowano 23 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Moim zdaniem to jak najbardziej zbędne na serwerze... Jest dobrze tak jak jest :) P.S. Wracam jutro!!! Bójta sie na tym 4FUN! Stęskniłem sie za Wami mordy !!! oczywiście pomijając starego ogóra Daria ... :D :D :D 5
KeBaB Opublikowano 23 Lutego 2015 Wykluczony Opublikowano 23 Lutego 2015 Ogór ogórem :D My juz się cieszymy, że wreszcie wrócisz i będzie miał kto łapać pokebole ;*
Znakomity Terrorysta Opublikowano 23 Lutego 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Ja jestem na nie. Jak dla mnie zbędne.
Fuck it. Opublikowano 23 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Moim zdaniem to jak najbardziej zbędne na serwerze... Jest dobrze tak jak jest :) P.S. Wracam jutro!!! Bójta sie na tym 4FUN! Stęskniłem sie za Wami mordy !!! oczywiście pomijając starego ogóra Daria ... :D :D :D A już się bałem, że ktoś Cię pobił i to Twoje ju-jitsu nie pomogło xd No wracaj, bo nie ma kogo bić słabiaku;p
Zasłużony Fragowicz Gracz_Polak Opublikowano 23 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Wygląda fajowo.
Milka. ;* Opublikowano 23 Lutego 2015 Zawieszony Opublikowano 23 Lutego 2015 Pomysł fajny jeśli chodzi o serwer 4fun, jednak trzeba uważać żeby serwera nie zaśmiecić.
Rekomendowane odpowiedzi