Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 23 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Wygląd swoją drogą. Ja niestety prawdopodobnie gówno w takim czymś ugram :/ W smoke mam straszny spadek fps, to samo jeżeli chodzi o HE. Spadają do 20 czasami nawet poniżej w zależności ilu graczy HE rzuca na raz. Do tego przyzwyczaiłem się już... Nie chcę jednak takiego "efektu" (chodzi tutaj o te smoke), bo nie daj Boże cały cs nie będzie mi chodził... Ja i moja maszyna jesteśmy absolutnie na nie :) Patrzę tutaj z egoistycznego punktu widzenia, ale nie mam zamiaru w najbliższym czasie kupować jakiegoś lepszego laptopa czy kompa. 2
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Pomysł bardzo mi się podoba, ale jak to powiedział Josh u niektórych komputer tego nie pociągnie..
WarriorDM Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Wbrew pozorom taki model nie obciąża serwera ani fps'y drastycznie nie spadają. Zawsze można spróbować :)
Zasłużony Fragowicz FurCze Opublikowano 23 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 nie, na ta chwile nie potrzebujemy kolorowych smogów. Wysratczy kolorowa tęcza w Warszawie M&F 3
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 23 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 1# 4FUN at Fragujemy.com → [4FUN] Propozycje i uwagi do Pozostałe → Archiwum
Rekomendowane odpowiedzi