Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Hmmm , ciekawe ,ciekawe z chęcią bym to zobaczył na serwerze, zawsze to coś nowego.

Opublikowano

A w screenie reklama innej sieci hehe :P Nie wiem co o tym myśleć, chyba jest dobrze jak jest. Aczkolwiek, gdyby coś takiego zostało wgrane, to nie przeszkadzałoby mi to. Kolorowy smoje pasuje do 4fun'a, ale poczekajmy na opinie większej ilości graczy. 

Opublikowano (edytowane)

hmmm... jestem tego zdania co Blakk, mimo iż to fajnie wygląda to jednak i tak nasz 4FUN jest dobrze wyposażony jeśli chodzi oczywiście o dany rodzaj serwera, a nie musi byc tak jak u innych. Nie lubię czegoś w tym stylu, że ktoś ma to czemu i my nie mamy :)

Reklama reklamą nie powinno jej być, lecz widać, że jest to gdzieś indziej, a Ty chcesz aby zostało do wdrożone i u Nas...

My mamy swój świat, swoje kredki i swoje zasady :D

Sądzę, że jest to zbędne.

Edytowane przez KeBaB
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Kebab ma całkowitą racje, to właśnie odróżnia nasz serwer od innych- my nie kopiujemy pomysłów tylko sami je tworzymy i realizujemy :) Myślę, że Nesty zakładając sieć miał to właśnie jako główną myśl i tego nas uczy, dlatego taka panuje tutaj klutura i tradycja, bo myślę, że już można o czymś takim mówić po takim czasie istnienia :) 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Nie proponuje tego po to żeby było tak jak na innych serwerach, bo równie dobrze mógłbym grać na tamtych serwerach ;) co do reklamy, to po prostu wziąłem screena z google. Takie smoki dają fajny efekt na serwerze i bardzo ciekawie to wygląda. A po za tym jest to coś, co odróżnia 4FUN od innych modów :) Wydaje mi się że mogłoby to być na próbę wgrane.

Opublikowano

"bo równie dobrze mógłbym grać na tamtych serwerach  ;) "

Właśnie równie dobrze możesz grać na tamtych serwerach :) TO RAZ 

a drugie:

"to po prostu wziąłem screena z google."

To w końcu jak jest grasz tam, czy wziąłeś screena z google xD jazda hahahahahah jesteś mistrzem :)

<clap>

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Mi się wydaję, ze takie coś mogłoby obciążyć serwer, mimo wszystko fajnie to wygląda, ale sam nie jest przekonany żeby takie bajery wgrywać. :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Co w tym niezrozumiałego? :O mówię, że mógłbym grać na serwerach na których jest coś takiego wgrane. Ale pod każdym innym względem tamte serwery są gorsze. A screena wziąłem z google bo sam nie miałem screena na którym byłby kolorowy smoke. KeBaB rozumiesz już?

• Właściciel
Opublikowano

Kebab ma całkowitą racje, to właśnie odróżnia nasz serwer od innych- my nie kopiujemy pomysłów tylko sami je tworzymy i realizujemy :) Myślę, że Nesty zakładając sieć miał to właśnie jako główną myśl i tego nas uczy, dlatego taka panuje tutaj klutura i tradycja, bo myślę, że już można o czymś takim mówić po takim czasie istnienia :)

Ja osobiście uważam, że ten dodatek jest fajny, ale Fuck it. ma całkowitą rację. Dobrze myślisz.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Może i fajny ale ja tego nie widzę  ponieważ na serwerze non stop będzie TĘCZA  <clap>

Opublikowano

Może i fajny ale ja tego nie widzę  ponieważ na serwerze non stop będzie TĘCZA  <clap>

Zobaczysz że daje to bardzo fajny efekt :)

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł jak na serwer 4Fun.

Opublikowano

Moim zdaniem to jak najbardziej zbędne na serwerze... Jest dobrze tak jak jest :)

P.S. Wracam jutro!!! Bójta sie na tym 4FUN! Stęskniłem sie za Wami mordy !!! oczywiście pomijając starego ogóra Daria ... :D :D :D

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Ogór ogórem :D

My juz się cieszymy, że wreszcie wrócisz i będzie miał kto łapać pokebole ;*

Opublikowano

Moim zdaniem to jak najbardziej zbędne na serwerze... Jest dobrze tak jak jest :)

P.S. Wracam jutro!!! Bójta sie na tym 4FUN! Stęskniłem sie za Wami mordy !!! oczywiście pomijając starego ogóra Daria ... :D :D :D

A już się bałem, że ktoś Cię pobił i to Twoje ju-jitsu nie pomogło xd No wracaj, bo nie ma kogo bić słabiaku;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności