Zasłużony Fragowicz Krix Opublikowano 12 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2015 Aby wgrać celownik do AWP i Scouta należny pobrać ten plik Link do pobrania - http://speedy.sh/WTymP/Celownik-AWP.rar Po rozpakowaniu będziemy mieli 2 pliki z końcówkami .mdl Dla Nonsteam 1. Wchodzimy w folder z naszym cs'em. 2. Potem wybieramy cstrike_polish 3. Wklejamy 2 pliki do folderu models Dla Steam 1. Wchodzimy do folderu Steam 2. Następnie SteamApps, common , Half-Life ,cstrike_polish 3. I wklejamy te 2 pliki do folderu models. Po wykonaniu tych operacji możemy się cieszyć celownikiem w AWP i Scouta
Paciaciak Opublikowano 12 Lutego 2015 Zawieszony Opublikowano 12 Lutego 2015 A to czasami nie jest zabronione na fragujemy? 1
Shadoow Opublikowano 12 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2015 Pomocne ale czy właśnie nie jest to u nas zabronione ?
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 12 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2015 Celownik do awp jest zabronione.
Zasłużony Fragowicz Krix Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2015 Wiem ze jest ale dodałem tylko na forum , jeżeli ktoś będzie chciał to sobie go wgra proste i logiczne prawda ?
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 12 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2015 Ale to takie trochę dziwne promować rzeczy zabronione i to jeszcze tutaj. Zamykam to. Myślę, że Nesty będzie miał coś do powiedzenia, więc otworzy sobie.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 8 Lipca 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi