MateoXX Opublikowano 9 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2015 Szczegóły bana Nick MateoXX Adres IP 195.8.52.57 Typ Bana IP Powód Bana Wstaw 5 screenow na Fragujemy.com! Wykonano 09.02.2015 - 01:07:43 Wygasa Nie określono Zbanowny przez AK-47 (BONO) Zbanowany na Fragujemy.com #03 [ ONLY DD2 ] [ ASYSTY! ] :: Pukawka.pl (de_dust2) Wszystkie wygasłe bany 1 Problem polega na tym że w żadnym z folderów cs nie mam screenów, ściągnąłem demko ( w sumie to się na tym nie znam, ale chyba z tej godziny gdzie dostałem bana ) No i nie wyglądam tam jakbym czitował, nawet powiedziałbym że lamię. Najpierw pomyślałem że to jakaś pomyłka bo wszedłem jakieś pół godziny po banie i znów mogłem grać, a teraz już nie. Proszę o jakąś pomoc bo nie wiem co mam zrobić.
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 9 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2015 http://fragujemy.com/topic/7691-wymogi-screeny/ zapraszam do lektury, a zatem wstawiamy w odpowiednim dziale ze wzorem.
Właściciel GET Opublikowano 9 Lutego 2015 Właściciel Opublikowano 9 Lutego 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.<br /><br />Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi