Skocz do zawartości

[KOSZ] damage and knife

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1.Proponuję usunięcie bądź złagodzenie kary za zbyt duże obrażenia zadane osobom z naszego teamu. Denerwuje strasznie gdy jest praktycznie koniec mapy a ktoś wbiegnie nieświadomie w HE i kick :(

2. Usunięcie kary za dziabnięcie nożem(kick) moim zdaniem niepotrzebne a tylko utrudnia gre jeśli się przypadkiem kogoś trafi.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gdyż często widzę jak ludzie(ja także) biją tym nożem w ściane a gośc podbiegnie i cóż zrobisz ;p

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Uważam ze nie potrzeba dźgać nożem ściany

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jednak prosiłbym o jakieś działanie w tym kierunku jeżeli zależy wam(jak i mi) na frekwencji bo ludzie z pewnością przez tego kicka nie wracają.

Opublikowano

Nesty pamiętam ,że ty dobrze się ogarniasz w pisaniu pluginów nie tak jak ja ! Moze byś przerobił plugin tak żeby nie dało się zadawać obrażen z granatów swojemu TEAM ? Lub zmniejszy % ustawiony na zadawane obraźenia z granata swojemu kompanowi.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Albo całkowicie usunąć damage z noża.

• Właściciel
Opublikowano

Nesty pamiętam ,że ty dobrze się ogarniasz w pisaniu pluginów nie tak jak ja ! Moze byś przerobił plugin tak żeby nie dało się zadawać obrażen z granatów swojemu TEAM ? Lub zmniejszy % ustawiony na zadawane obraźenia z granata swojemu kompanowi.

SourceMod to inny typ i składnia pluginów. Na szczęście spodobał mi się ten język, więc pewnie coś bym wykminął. Ale nie obiecuję, bo to moje początki.

Gdzieś czytałem, że za to odpowiedzialny jest cvar wbudowany do CS:GO. Upewnię się.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Dokładnie 2-3 strzaly i leci ban juz 2 dostałem za to że jakiemuś ziomkowi zachciało mi się wejść pod fullauto a nad tym juz kontroli nie masz czy Ci ktoś wejdzie czy nie bo nie ogarniesz recoila przeciwnika i twojego gościa który akurat chciał wyjś. Nie wiem jak to zrobić i na co to zmienić może na 200-300 hp zabrane swoim które resetuje się np co 10 minut. Bo tak jak teraz to ludzie będą wyrywać bana za banem jak będzie powyżej 14 ludzi na serwerze.

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności