Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1 link nie działa. A co do tej drugiej wydaje mi się dość spoko parametry w miarę możliwości.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie lepiej za te 200 zł kupić jakieś znane słuchawki? Tu napisali "wysoki bas" i "wysokie tony". Znając życie jakiś shit ;) nie znana w ogóle firma

Tak w ogóle do czego będą przeznaczone te słuchawki? 

Opublikowano

Od siebie mogę polecić firmę AKG i SONY, jestem posiadaczem obu. AKG są według mnie mega, świetny dźwięk i super bass, polecam.

Opublikowano

też sądzę, że lepiej zachaczyć o jakąś znaną markę, sony, philiphs, senheiser,akg.. za 200zł masz spory wybór, a wybierasz jakieś ścierwo co Ci się może zjebać :)

Opublikowano

Słuchawki do cs i muzyki ;) te Taksar to jest nowość, i z tego co czytałem to polecają. Tak samo te kossa. To co innego polecasz w tej cenie ?? Na pewno nie żadne Siberie czy tam fatality ;p Do tej pory miałem sennheiser hd201 i byłem zadowolony. 

Miałem kiedyś akg mk514 mk2 ale nie robiły szału. I szybko się popsuły. 

Opublikowano

Słuchawki do cs i muzyki ;) te Taksar to jest nowość, i z tego co czytałem to polecają. Tak samo te kossa. To co innego polecasz w tej cenie ?? Na pewno nie żadne Siberie czy tam fatality ;p Do tej pory miałem sennheiser hd201 i byłem zadowolony. 

Miałem kiedyś akg mk514 mk2 ale nie robiły szału. I szybko się popsuły. 

Jeśli chcesz do cs'a i do muzyki to polecam te : http://allegro.pl/sluchawki-akg-k-416p-nauszne-skladane-na-prezent-i4953162253.html

Sam jestem ich posiadaczem, ale przeznaczyłem je tylko do muzyki z tel, mp4 a SONY only cs :D

Opublikowano

Nie lepiej pójść w cos zaufanego ? w tej cenie jest spory wybór jezeli juz sie radzisz graczy to lepiej kupic z polecenia a nie testowac nowosci bo potem mozna żałować wiem cos o tym :) jezeli cs to Razer !

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Gorąco polecam Creative sound blaster tactic 3D Alpha

Do cs:go idealne... zamykasz oczy w wbiegasz na bs. (kwestia czy masz tak dobrą karte dźwiękową w kompie) :D

Opublikowano

Grałem na wielu sprzetach dźwiękowych. Najlepszym i aktualnym moim sprzętem jest SS siberia v2. Gorąco polecam

Opublikowano

Szczerze mogę polecić swoje, które dostałem od brata na święta - Superlux HMC 631. Wygodne, dobrze wygłuszone, tu masz dobry artykuł o nich:

http://www.audiofanatyk.pl/recenzja-sluchawek-superlux-hmc631/

Cenowo podobnie do tych Twoich, ceny wahają się ok. 220 zł

http://allegro.pl/superlux-hmc631-sluchawki-dla-graczy-white-w24h-gz-i5015685202.html

Opublikowano

Polecam firmę Sennheiser, bardzo dobra marka. Osobiście miałem słuchawki z serii HD (nie pamiętam dokładnie) Zapłaciłem coś koło 100 euro. Służyły mi bardzo długo, dobra jakość dźwięku, same zalety. 

Opublikowano

Ja uzywam sluhawek philipsa za ktore dalem 130 zl swietnie w nich mi sie gra wylapuje kazdy dzwiek niestety nie znam modelu

Opublikowano

Ja polecam i sama na takich gram Creative Fatality :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności