Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę się podzielić z wami moją opinią odnośnie nowego rankingu. W mojej opinii jest on nieprzejrzysty i zbyt skomplikowany. 

Kiedyś :

Chciałem dowiedzieć się który jestem w ranku : wpisuje "rank" (3sec)

Chciałem dowiedzieć się jak wygląda czołówka serwera : wpisuje "top" (2,5sec)

Nowy system jest za pewne o wiele lepszy i ma więcej opcji, lecz według mnie są one zbędne. Nikt nie ma tyle czasu podczas gry aby zgłębić się w ten nowy system.

Im coś jest bardziej proste tym  łatwiej dostępne dla wszystkich :)

Opublikowano

No fakt ja zbytnio tego nie ogarniam tego jest ta dużo. Chwilę mi zajęło odszukanie tego czego chciałem się dowiedzieć

Opublikowano

Tyle że ranking jest dostępny dla całej sieci. Czyli np jak grasz na serwerze DD2/Only AWP/FFA/TP to wszystko jest sumowane i nie musisz na każdym serwerze wybijać swojego indywidualnego rankingu od nowa. Oczywiście ranking jest bardziej rozbudowany ale jak masz tą min po śmierci to można się pobawić w opcjach :) z resztą wpisanie /gameme i wciśnięcie klawisza 1 nie jest jakoś bardzo skomplikowaną czynnością...

Opublikowano

Dlatego napisałem, że ranking jest na pewno lepszy, ale mi, jako graczowi który gra tylko na jednym serwerze te wszystkie dodatkowe opcje przeszkadzają.

Nie mówię, że macie zmienić ten ranking natychmiast po prostu dziele się z wami moją (i pewnie większością serwera) opinią :) 

• Właściciel
Opublikowano

Dziękuję uprzejmie za opinię w związku z nowym rankingiem. Nie sposób się z nią nie zgodzić dlatego, że GameME jest rozszerzoną wtyczką na serwerze w porównaniu do RankME. Rozumiemy, iż nie każdemu nie podobała się zmiana rankingu tak nagle. Natomiast zalety tego to przede wszystkim nie tyle, co rozbudowane opcje tego systemu, a także połączenie tego w jedną całość na dostępnej stronie: fg.gameme.com. RankME, bowiem nie posiadało rozbudowanego systemu wyświetlania punktów na stronie.

W razie problemów lub pytań, pozostaję do Pańskiej dyspozycji.

Pozdrawiam

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności