Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tak sie zastanawiam czy też takie dostaliście :) jeżeli tak to dajcie tu ss'y :D Mam nadzieje że nie bo wtedy bede czuc sie lepszy ahahah

0c777e366d0fab81gen.jpg

P.S. skórka to Shen Chirurg :P (gdybyście nie zauważyli tego napisu) 

Czekam na edytacje posta kelek xDD

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Aż z ciekawości zobaczę czy nie dostałem :D

@Edit nic nie mam... ;/ a to dostaleś tylko tyle ze się zalogowaleś czy grałeś? 

Edytowane przez kelek
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

grałem rankeda... ale przedgałem :( za 1h wchodze i mam to :D

podobno to za to ze nie dostałem w 2014 zadnego bana xDD ale to by sie nie zgadzało..

Edytowane przez PabloStec
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

ja też nie dostałem zadnego bana i jeszcze nie dostalem, zobaczymy z czasem zaraz umieszcze gre przedchwilą 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja nic takiego nie otrzymałem ani mój brat na swoim koncie. Dziwne xd 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Również nic nie dostałem :( na jednym koncie miałem kilka barów ale na drugim ani jednego :/

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Również nic nie dostałem :(

Opublikowano

Ehh, zanim zaczniecie płakać to nauczcie się czytać .... To będzie rozdawane jeszcze przez parę tygodni .

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Autor tematu napisał czy tez dostalismy i prosił o ssy i również wczesniej wspomnialem ze zobaczymy z czasem a Ty odrazu bo z płaczem piszemy....

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

czekam dalej :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Od tego momentu jest zakaz pisania w tym temacie typu "nic nie ma".

Dostaniesz coś, ok wtedy się możesz pochwalić, ale nie będziemy tworzyć spamu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Autor tematu napisał czy tez dostalismy i prosił o ssy i również wczesniej wspomnialem ze zobaczymy z czasem a Ty odrazu bo z płaczem piszemy....

No to skoro prosił o SS tego co dostaliśmy z gifów , to na cholerę się wypowiadasz skoro nie dostałeś ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

No to skoro prosił o SS tego co dostaliśmy z gifów , to na cholerę się wypowiadasz skoro nie dostałeś ?

a ty po jaki chuj teraz spamujesz? Skoro nie masz nic do przekazania? A czegoś się mnietak upierdolil zwróć uwagę na resztę co pisza... Piszemy w dziale problemy i pytania wiec możemy pisać i płakać ze nie dostalismy...

Malo tego stara babka nasz moderator od jego postu zabronił nam spamowac a ty dalej wprowadzasz dyskusje a ja odpowiedzialem i to wszystko juz nie odpisuje chyba ze cos ważnego... Pozdrawiam.

@edit

A tak przyokazji to dostałem coś takiego :D

post-7871-0-90363400-1421161037_thumb.png

Edytowane przez kelek
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

a ty po jaki chuj teraz spamujesz? Skoro nie masz nic do przekazania? A czegoś się mnietak upierdolil zwróć uwagę na resztę co pisza... Piszemy w dziale problemy i pytania wiec możemy pisać i płakać ze nie dostalismy...

Malo tego stara babka nasz moderator od jego postu zabronił nam spamowac a ty dalej wprowadzasz dyskusje a ja odpowiedzialem i to wszystko juz nie odpisuje chyba ze cos ważnego... Pozdrawiam.

@edit

A tak przyokazji to dostałem coś takiego :D

attachicon.gifLol.png

Odkupiona Riven <3 Jeden z lepszych skinów, ja mam króliczka :D + ja dostałem multum banów za afk (kochani rodzice , zawsze chcieli najwięcej wtedy kiedy grałem ) i nie dostałem gifa i nawet nie żałuję , w dupie to mam ; p Lepiej się z kumplami powymieniac , beka jak dropia skiny do soraki i różowy Taric :D

Edytowane przez DEMOTYW@TOR
Opublikowano (edytowane)

Ja dostałem Demonic Sword Tryndamere

http://imgur.com/FSmwql0

Tak bardzo 1820 RP :D

Brokhen szpaner xD

@ Hahhahah dostałem skina chociaż w sezonie 4 zerwałem milion banów za afk LoL XD Ach to rito xD Co nie zmienia faktu , że dostałem jakieś gunwo - Dynasty Ahtri  ... xD

Edytowane przez DEMOTYW@TOR
Opublikowano

Będzią rozdawane skrzynki do 31 stycznia za 2014 rok .. Dla tych co nie dostali bana na czat :)

Nie tylko, miało być dla tych którzy nie dostali bana za nic ani na nic w sez. 4

Opublikowano

Ja nie mam ss'a ale dostałem śnieżnego warwicka (już 4 skin do warwicka ;c)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności