Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 10 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2015 Tak sie zastanawiam czy też takie dostaliście :) jeżeli tak to dajcie tu ss'y :D Mam nadzieje że nie bo wtedy bede czuc sie lepszy ahahah P.S. skórka to Shen Chirurg :P (gdybyście nie zauważyli tego napisu) Czekam na edytacje posta kelek xDD
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Aż z ciekawości zobaczę czy nie dostałem :D @Edit nic nie mam... ;/ a to dostaleś tylko tyle ze się zalogowaleś czy grałeś? Edytowane 10 Stycznia 2015 przez kelek
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) grałem rankeda... ale przedgałem :( za 1h wchodze i mam to :D podobno to za to ze nie dostałem w 2014 zadnego bana xDD ale to by sie nie zgadzało.. Edytowane 10 Stycznia 2015 przez PabloStec
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2015 ja też nie dostałem zadnego bana i jeszcze nie dostalem, zobaczymy z czasem zaraz umieszcze gre przedchwilą
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ja nic takiego nie otrzymałem ani mój brat na swoim koncie. Dziwne xd
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 11 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Również nic nie dostałem :( na jednym koncie miałem kilka barów ale na drugim ani jednego :/
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 11 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Również nic nie dostałem :(
DEMOTYW@TOR Opublikowano 12 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ehh, zanim zaczniecie płakać to nauczcie się czytać .... To będzie rozdawane jeszcze przez parę tygodni .
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor tematu napisał czy tez dostalismy i prosił o ssy i również wczesniej wspomnialem ze zobaczymy z czasem a Ty odrazu bo z płaczem piszemy....
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 12 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2015 czekam dalej :D
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2015 Od tego momentu jest zakaz pisania w tym temacie typu "nic nie ma". Dostaniesz coś, ok wtedy się możesz pochwalić, ale nie będziemy tworzyć spamu. Pozdrawiam.
DEMOTYW@TOR Opublikowano 13 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor tematu napisał czy tez dostalismy i prosił o ssy i również wczesniej wspomnialem ze zobaczymy z czasem a Ty odrazu bo z płaczem piszemy.... No to skoro prosił o SS tego co dostaliśmy z gifów , to na cholerę się wypowiadasz skoro nie dostałeś ?
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) No to skoro prosił o SS tego co dostaliśmy z gifów , to na cholerę się wypowiadasz skoro nie dostałeś ? a ty po jaki chuj teraz spamujesz? Skoro nie masz nic do przekazania? A czegoś się mnietak upierdolil zwróć uwagę na resztę co pisza... Piszemy w dziale problemy i pytania wiec możemy pisać i płakać ze nie dostalismy... Malo tego stara babka nasz moderator od jego postu zabronił nam spamowac a ty dalej wprowadzasz dyskusje a ja odpowiedzialem i to wszystko juz nie odpisuje chyba ze cos ważnego... Pozdrawiam. @edit A tak przyokazji to dostałem coś takiego :D Edytowane 13 Stycznia 2015 przez kelek 1
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 13 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2015 Dostałem dziś, ale nie na głównym koncie :/
DEMOTYW@TOR Opublikowano 13 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) a ty po jaki chuj teraz spamujesz? Skoro nie masz nic do przekazania? A czegoś się mnietak upierdolil zwróć uwagę na resztę co pisza... Piszemy w dziale problemy i pytania wiec możemy pisać i płakać ze nie dostalismy... Malo tego stara babka nasz moderator od jego postu zabronił nam spamowac a ty dalej wprowadzasz dyskusje a ja odpowiedzialem i to wszystko juz nie odpisuje chyba ze cos ważnego... Pozdrawiam. @edit A tak przyokazji to dostałem coś takiego :D Lol.png Odkupiona Riven <3 Jeden z lepszych skinów, ja mam króliczka :D + ja dostałem multum banów za afk (kochani rodzice , zawsze chcieli najwięcej wtedy kiedy grałem ) i nie dostałem gifa i nawet nie żałuję , w dupie to mam ; p Lepiej się z kumplami powymieniac , beka jak dropia skiny do soraki i różowy Taric :D Edytowane 13 Stycznia 2015 przez DEMOTYW@TOR
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 13 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ja dostałem Demonic Sword Tryndamere http://imgur.com/FSmwql0 Tak bardzo 1820 RP :D
DEMOTYW@TOR Opublikowano 14 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Ja dostałem Demonic Sword Tryndamere http://imgur.com/FSmwql0 Tak bardzo 1820 RP :D Brokhen szpaner xD @ Hahhahah dostałem skina chociaż w sezonie 4 zerwałem milion banów za afk LoL XD Ach to rito xD Co nie zmienia faktu , że dostałem jakieś gunwo - Dynasty Ahtri ... xD Edytowane 17 Stycznia 2015 przez DEMOTYW@TOR
Coc4ine Opublikowano 17 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2015 Będzią rozdawane skrzynki do 31 stycznia za 2014 rok .. Dla tych co nie dostali bana na czat :)
DEMOTYW@TOR Opublikowano 17 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2015 Będzią rozdawane skrzynki do 31 stycznia za 2014 rok .. Dla tych co nie dostali bana na czat :) Nie tylko, miało być dla tych którzy nie dostali bana za nic ani na nic w sez. 4
DarQ Opublikowano 19 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ja nie mam ss'a ale dostałem śnieżnego warwicka (już 4 skin do warwicka ;c)
Rekomendowane odpowiedzi