Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 8 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zachęcam wszystkich do zapoznania się z tym linkiem i zrozumienia że życie to nie gra komputerowa... pora dorosnąć.... http://wmasg.pl/pl/news/show/608493 1
DEMOTYW@TOR Opublikowano 8 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2015 Lol, ktoś to miał pomysł xD
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 8 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2015 W sumie... z jednej strony to naprawdę głupie, a z drugiej: sama bym coś takiego chciała przeżyć! ;o 1
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 8 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Dla mnie to głupie, kupowanie nietanich karabinów, atrap prawdziwych broni tylko po to, aby się postrzelać. Paintball nie wystarcza? Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Zaqowity
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2015 W sumie kulki do asg kosztują 100 razy mniej nie trzeba uważać na replike magazynek ładujesz 100 razy rzadzej no tak o niebo lepsze od pb
DEMOTYW@TOR Opublikowano 9 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2015 W sumie... z jednej strony to naprawdę głupie, a z drugiej: sama bym coś takiego chciała przeżyć! ;o Mogę Ci wrzucić flasha przez okno jak chcesz :D
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 9 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2015 Mogę Ci wrzucić flasha przez okno jak chcesz :D Hahhahahha, dawaj od razu dwa! 1
DEMOTYW@TOR Opublikowano 10 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2015 Mogę Ci wrzucić flasha przez okno jak chcesz :D Hahhahahha, dawaj od razu dwa! I smok'a i do tego :D
Moniicza Opublikowano 10 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zawsze mogło być gorzej.Ogólnie pomysł zły nie był, ale mogli przede wszystkim zadbać o bezpieczeństwo
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 18 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi