MARTYNKA ^_^ Opublikowano 5 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Wchodzę na serwer DD2 NS+STEAM tutaj na Fragujemy.com grałam rano było wszystko ok a gdzieś od 1h jak wchodzę na serwer wywala mi automatycznie całego Cs'a jak wchodzę na dd2 jak wejdę na inny serwer innej sieci jest ok nie wywala mnie a jak wejdę tutaj na dd2 wywala. Proszę o pomoc :/
Necro / Adrian Opublikowano 5 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Mam tak samo grałem razem z nim. Admin zrestartował 2 razy server i mnie teraz wywala po 3 sekundach jak wbije na dd2. Na innych serverach z tej sieci jest ok
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Razem z nią* :) A w konsoli nic nie macie?
MARTYNKA ^_^ Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Nie bo jak odpalam cs'a to serwer DD2 wchodzi mi na serwer i po 3sek wywala mi całego cs'a do pulpitu i tak paru graczy ma Edytowane 5 Stycznia 2015 przez MARTYNKA ^_^
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 prawdopodobnie dproto was zbanowalo na 120min widzicie serwer dd2?
Necro / Adrian Opublikowano 5 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja mam napisane ' not responding ' na serverze dd2
MARTYNKA ^_^ Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Mi normalnie wchodzi na dd2 i po 3 sec wywala mi całego cs'a :/ Normalnie widzę dust2 Pobrałam nowa wersje cs 1.6 v43 i działa normalnie zobaczymy po czasie. ;d
Necro / Adrian Opublikowano 5 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja też pobrałem i nadal mam server ' not responding ' pomoże ktoś coś ?
MARTYNKA ^_^ Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja odinstalowałam starego cs pobrałam v43 i działa normalnie.
Właściciel GET Opublikowano 5 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 5 Stycznia 2015 Albo dproto Was nie wpuszcza albo coś Pukawka majstrowała w skrypcie od wyłapywania botów. Nie no żart z tym drugim, wina leży po stronie klienta Non-Steam. Należy go przeinstalować. Pzdr.
stasiek21 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Mam nie co inny problem lecz podobny. Wchodząc na serwer wywala mnie 3 razy zawsze na początku mapy po czym samo łączy. Pierwszy raz jak tylko jest piersza runda, potem jak tylko wejdę znowu i tak jeszcze raz i jest spokój. Nadchodzi zmiana mapy i przeżywam jeszcze raz to samo. Troszkę to dziwne i wnerwiające bo nie wiem gdzie szukać przyczyny
Marcin Czerwonka Opublikowano 7 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2015 Stasiek, przeinstaluj cs'a. Pewnie grałeś na jakimś dziadowskim serwerze i na*ebało Ci jakiegoś syfu ;)
Właściciel GET Opublikowano 7 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 7 Stycznia 2015 Problem powinien być rozwiązany - sprawdź.
Rekomendowane odpowiedzi