Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzę na serwer DD2 NS+STEAM tutaj na Fragujemy.com grałam rano było wszystko ok a gdzieś od 1h jak wchodzę na serwer wywala mi automatycznie całego Cs'a  jak wchodzę na dd2 jak wejdę na inny serwer innej sieci jest ok nie wywala mnie a jak wejdę tutaj na dd2 wywala. Proszę o pomoc :/

Opublikowano

Mam tak samo grałem razem z nim. Admin zrestartował 2 razy server i mnie teraz wywala po 3 sekundach jak wbije na dd2. Na innych serverach z tej sieci jest ok

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Razem z nią* :)

A w konsoli nic nie macie?

Opublikowano (edytowane)

Nie bo jak odpalam cs'a to serwer DD2 wchodzi mi na serwer i po 3sek wywala mi całego cs'a do pulpitu i tak paru graczy ma 

Edytowane przez MARTYNKA ^_^
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

prawdopodobnie dproto was zbanowalo na 120min widzicie serwer dd2? 

Opublikowano

Mi normalnie wchodzi na dd2 i po 3 sec wywala mi całego cs'a :/

Normalnie widzę dust2

Pobrałam nowa wersje cs 1.6 v43 i działa normalnie zobaczymy po czasie. ;d

• Właściciel
Opublikowano

Albo dproto Was nie wpuszcza albo coś Pukawka majstrowała w skrypcie od wyłapywania botów. Nie no żart z tym drugim, wina leży po stronie klienta Non-Steam. Należy go przeinstalować.

Pzdr.

Opublikowano

Mam nie co inny problem lecz podobny. Wchodząc na serwer wywala mnie 3 razy zawsze na początku mapy po czym samo łączy.

Pierwszy raz jak tylko jest piersza runda, potem jak tylko wejdę znowu i tak jeszcze raz i jest spokój. Nadchodzi zmiana mapy i przeżywam jeszcze raz to samo.

Troszkę to dziwne i wnerwiające bo nie wiem gdzie szukać przyczyny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności