Artur Opublikowano 3 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam. Otóż dzisiaj kupując cs 1.6 na steam wszystko szło w porządku aż do momentu gdy chciałem dodać 2x serwery Fragujemy.com do ulubionych. Najpierw dodałem serwer 4fun ,wszystko bylo ok, natomiast gdy chciałem dodać DD2 nie dało go dodać do ulubionych a włączenie go poprzez connect + ip serwera nic nie daje ponieważ kończy się na ustanawianiu połączania z serwerem a po chwili wyskakuje Nieudana próba połączenia z serwerem. ZA wszystkie rady serdecznie Dziękuję. Pozdrawiam.
VULGAR. Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zawieszony Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Wiele razy sam miałem taki problem, tylko akurat z serwer 4fun, ale po godzinie jak włączyłęm znów cs'a to wszystko było okej.Probowałeś odinstalować cs'a na steam? Edytowane 3 Stycznia 2015 przez KUSH.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 3 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2015 myśle że reinstal by tu pomógł :).
Właściciel GET Opublikowano 3 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 3 Stycznia 2015 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.
-=ReKsiO=- Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi