Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj w wiadomościach wypowiadał się jej przełożony, mówili, że straciła już prawo jazdy, zabiorą jej uprawnienia policjantki i wszystkie przywileje, na razie została zdegradowana (w ang. Constable, nie wiem jak po polsku) i będzie pilnować jakiejś budki :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja nie wiem co ta staruszka była im winna? Może na czerwonym przeszła to nie mogli się zatrzymać i dać jej mandat? tylko takie odpierdalanie robić? i bardzo słusznie ze zabrali prawko oraz mandat i zwolniona z pracy, przynajmniej się nauczy swojej idiotyzmu w jej rozumie. 

Opublikowano

No wiesz, ale tak to jest jak się ludzi bierze do odpowiedzialnej roboty państwowej, którzy swoim IQ nie dorastają do pięt kanapce z serem.

Opublikowano

jak sie czlowiek wpierdziela na czerwonym na pasy, to moze miec pretensje wylacznie do siebie.

babeczka calkiem sprawnym krokiem szla wiec nie jest jakas strasznie niepelnosprawna.

jesli by sie zatrzymali i wlepili mandat, to bylby placz, ze policja nie lapie prawdziwych bandziorow, tylko nagabuje staruszkow.

dobrze, ze ja tak nastraszyla, nalezy jej sie, nienawidze buractwa u osob starszych, ktore mysla, ze jak 50tka im stuknela, to moga wszystko BO IM SIE NALEZY.

do boju hejterzy, minusujcie.

• Karambit w plecy (-) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ale nie oszukujmy się, a co jeśli starsza babcia ślepa była? To co dalej im wolno maja zachować swoja ostrożność na drodze a nie jakieś buractwa.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

jak sie czlowiek wpierdziela na czerwonym na pasy, to moze miec pretensje wylacznie do siebie.

babeczka calkiem sprawnym krokiem szla wiec nie jest jakas strasznie niepelnosprawna.

jesli by sie zatrzymali i wlepili mandat, to bylby placz, ze policja nie lapie prawdziwych bandziorow, tylko nagabuje staruszkow.

dobrze, ze ja tak nastraszyla, nalezy jej sie, nienawidze buractwa u osob starszych, ktore mysla, ze jak 50tka im stuknela, to moga wszystko BO IM SIE NALEZY.

do boju hejterzy, minusujcie.

A co jeżeli to by była Twoja babcia. Po czyjej stronie wtedy byś stanął?

• Właściciel
Opublikowano

Ale tu trzeba obiektywnie podejść do tematu. Piekarzewski trochę ma rację, że na czerwonym przechodziła, to pewnie policjanci ją pogonili, aby ktoś w nią nie wjechał i uważał na następny raz.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jasno jest powiedziane, że jeśli pieszy znajduje się już na przejściu, to trzeba mu ustąpić pierszeństwa - niezależnie gdzie to się znajduję, może to być nawet przejście na czerwonym świetle. Pewnie jakaś młoda pinda jechała co to chciała się popisać przed kolegą/koleżanką z pracy. I ch*j jej w dupe za takie coś, przez takie albo inne, debilne pomysły są wypadki, a tu w dodatku popisała się służba państwowa. I żeby skończyła w budce z hot-dogami :D

• Właściciel
Opublikowano

Oj Bimbas, na zachodzie to jest nawet tak, że jak pieszy przymierza się, to już się zatrzymują. Nie wiem czy to u nas już wprowadzili, ale przymierzali się do tego. Niby masz rację, ja to trochę też ironicznie napisałem, bo co jak co, ale piekarz ma troszeczkę racji. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nesty, masz rację. Ja pracuję w Norwegii i kilka razy prowadziłem tam samochód.

Tam jadąc samochodem, to kierowca ma uważać na pieszego, to pieszy\rowerzysta ma wszędzie pierwszeństwo! Na początku, to bardzo dziwne było dla mnie, bo ja poruszając się główną drogą i widząc, że kilka metrów od jezdni jest rowerzysta, to ja musiałem się już zatrzymać. Oni przejeżdżają po przejściu dla pieszych nie patrząc czy w ogóle jedzie jakiś samochód. Dlatego tam trzeba bardzo uważać na pieszych, a w szczególności na rowerzystów. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

No właśnie, dlatego Ci z zachodu jak przejeżdżają przez Polskę, to są momentami bardziej uprzejmi, bo oni mają już to zakodowane. My Polacy niestety nie.

Opublikowano

Oj Bimbas, na zachodzie to jest nawet tak, że jak pieszy przymierza się, to już się zatrzymują. Nie wiem czy to u nas już wprowadzili, ale przymierzali się do tego. Niby masz rację, ja to trochę też ironicznie napisałem, bo co jak co, ale piekarz ma troszeczkę racji.

Mnie irytuje zachowanie, gdy dwie starsze panie rozmawiają przed pasami i niewiadomo czy idą czy nie.
Opublikowano

Gdyby ta babeczka byla slepa, jak ktos wyzej wspomnial, to mialaby specjalna laske i psa przewodnika lub kogos, kto by ja prowadzil.

Gdyby to byla moja babcia, to bym ja opieprzyl zeby uwazala nastepnym razem.

sorry, taki mamy klimat. jak sie ktos wpierdziela, bo sadzi "ze on za komuny walczyl z wrogiem" i mu sie wszystko nalezy, to jest nikim wiecej, jak burakiem.

• 5 lat później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności