Var!at*BOOM Opublikowano 27 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ostatnio odkryto dosyć fajny bug by zrobić save broni :D Tutaj podsyłam screeny [moje] xD Tu znajdeuje siębug jak i moje staty same eco] z meczyku na sieci serwerow fragujemy.com [ffa] 1. http://imgur.com/rs4hzLl 2.http://imgur.com/sifG4Tr Cytuj
KOKOSH Opublikowano 27 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2014 Wchodzenie w ściane na Mirage? :DSam na tym nacinam! :DZaje**ste! :D Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 27 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 27 Grudnia 2014 Valve musi poprawić... Cytuj
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 27 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) I to koniecznie, toż to skandal jest -.- Pomyślcie sobie jak by to gdzieś na zawodach dopiero użyli. Znów by była histeria jak z tym boostem na overpassie ... Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Yoda. Cytuj
blackfive Opublikowano 27 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2014 Przypominam że za używanie bugów map jest banicja na 10h :) żeby później nie było płaczu xD 4 Cytuj
Var!at*BOOM Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2014 @BlacFive tylko czekam na to :DDD a poza tym bug nie jest taki zły , można zabić kogoś kto w nim jest i równiez mozna zrobic save broni Cytuj
blackfive Opublikowano 27 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2014 Var!at*BOOM http://fragujemy.com/topic/5035-d%C5%82ugo%C5%9B%C4%87-ban%C3%B3w-za-przewini%C4%99cia-taryfikator/ Tyle że w tym bugu masz 100% przewagi nad przeciwnikiem. Siedzący w bugu widzi wszystko co się dzieje na około a druga osoba nawet nie widzi nazwy przeciwnika jak w niego celuje... skanowanie w tamtą stronę to czysty znak zapytania :/ Przykro mi ale używanie tego bugu nie będzie tolerowane na mojej warcie :) 4 Cytuj
Var!at*BOOM Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2014 @BlakuLife Regulaminu nie musisz mi przypominać bo znam już od początku wbicia na sieć xD Mnie prawie wszyscy znają , że lubię trolować i puszczać muzyczkę :D A w sensie z tym bugiem to mnie nikt nie złapie [umiem szybko wyjść] , ale raczej nie robię tego na serwerowni ffa fragujemy , tylko na Jakimś DM :P W 2 h wpada nawet 300 kili . http://imgur.com/BZROpmV pozdrawiam troll i bugger map Var!at*BOOM [szalony knife man] Cytuj
pjN Opublikowano 28 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dla fnatic kradną miejscówki :( Najpierw na olofpassie, potem na train (miejscówka olofbird-nazwa własna wymyślona na hltv.org xD), teraz na mirage w ścianie. Ciekawe czy jeszcze naprawią pixel buga na inferno i dust2, ale mało kto je zna (z dust2 nie widziałem filmiku jeszcze, więc pewnie zostanie nienaprawione, z inferno jest ale ma mało wyświetleń i mam nadzieję, że volvo tego nie ogarnie) xD Cytuj
igi66 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2014 Muszą to poprawić bo będzie masakra i radze wam Fragomaniakom nie używać tego bugu gdyż za to jest ban. Cytuj
blackfive Opublikowano 29 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) No i bug na de_mirage został naprawiony xD z kocimstrzałem sprawdziliśmy nawet :P PS. można się raczej tylko zblokować w ścianie ale raczej ciężko już wejść w nią :P Edytowane 29 Grudnia 2014 przez blackfive Cytuj
pjN Opublikowano 29 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2014 No i bug na de_mirage został naprawiony xD z kocimstrzałem sprawdziliśmy nawet :P PS. można się raczej tylko zblokować w ścianie ale raczej ciężko już wejść w nią :P normalnie dalej idzie wejść w nią ;) bug zostanie naprawiony przy następnej aktualizacji ;) Cytuj
blackfive Opublikowano 29 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2014 normalnie dalej idzie wejść w nią ;) bug zostanie naprawiony przy następnej aktualizacji ;) co prawda może być taka możliwość ale już nie jest to tak proste jak wcześniej :) Cytuj
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 29 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ja tak zrobiłem na mixie i się zaklinowałem :/ Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 9 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 9 Stycznia 2015 No i tak jak mówiłem. Valve zajęło się tą sprawą i naprawiło tego buga. 1 Cytuj
blackfive Opublikowano 9 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2015 Aż trudno uwierzyć że tak szybko się uporali z tym xD Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 9 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 9 Stycznia 2015 Szybko to nie, bo ostatnia aktualizacja była ponad 2 tygodnie temu. Cytuj
Star Opublikowano 10 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2015 Cieszę się, że ten bug został naprawiony.. ;) Cytuj
Var!at*BOOM Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2015 Na tym Bugu nabiłem 526 kili na five seven kami <3 Cytuj
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 11 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Starczy spamu. Zamykam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi