Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2014 Witam. W tym temacie możecie prowadzić dyskusję na ogólny temat o grze Ikariam. Możecie wymieniać się poradami z innymi graczami, a także organizować się do wspólnej rozgrywki. Serdecznie zapraszam do dyskusji.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 24 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2014 Grałam przez jakiś czas, ale... nie wiem od czego to zależy, ale po prostu przestałam. Z czasem mi się znudziło. Do tej pory wytrwałam na plemionach, ale ze względu na chwilowy brak kompa musiałam oddać Nesytemu, jeśli chodzi o gry pokroju Ikariam - to powiem otwarcie, wolę gry z płytek.
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 7 Marca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2015 Jeśli ktoś chce pograć w ikariam to zapraszamhttp://s19-pl.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=2b84c543bae12f76c46e6f2a3f655040.Jeśli zarejestrujesz się poprzez ten link, twoja stolica zostanie ustawiona blisko mnie , mam 5 miast rozbudowanych do poziomu 23~ i mogę wspomóc początkujących graczy Zapraszam.
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 1 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi