DarQ Opublikowano 24 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2014 Witam jak przykładowo wygram 10/11 meczy początkowej to do jakiej dywizji wyrzuci? Silver I? Robią te wygrane jakąś różnicę czy nie?
Właściciel GET Opublikowano 24 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 24 Grudnia 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Rozmowy o Counter-Strike do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike: Global Offensive → Problemy i pytania
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 24 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) To do jakiej rangi Cię przydzielą zależy głównie od tego jak grałeś w (!) wygranej grze. Jeśli 10 gier twoja drużyna wygrywała, a ty byłeś na końcu tabeli to nie licz na wysoką rangę. Ja po swoich 10 grach i bardzo dobrej grze (1, 2 w tabeli) rzuciło mnie gdzieś do golda. Która ranga dokładnie, nie pamiętam może był to nawet Gold 1. Ale początkową rangą bym się nie przejmował, bo jak grasz dobrze to i tak wyjdziesz wyżej (polecam grać w drużynie z 4 kolegami, idzie jak po maśle - jeżeli umiecie strzelać.. Ja grając praktycznie 90% meczy solo doszedłem do orła, także..). Ale jak dopiero zaczynasz przygodę wgl. z CS:GO to polecam Ci na razie pogranie kilkadziesiąt godzin na zwykłych serwerach, DM'ach itd. Jeśli za turniejówki chcesz się zabrać na poważniej, polecam obejrzeć akademie taktyczne u izaka. Łatwo go na youtubie znajdziesz. Oraz inne filmiki różnych graczy z taktykami itd itp. Pozdrawiam, wesołych! :) Edytowane 24 Grudnia 2014 przez Yoda.
Var!at*BOOM Opublikowano 24 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2014 To zależy jak grasz . Jak otwierasz cały czas tabele i masz dużo fragów to po 10 turniejowych wysoko sięgniesz . Jak grasz średnio to cie da do silver :D Trzeba posiadać skylla by mieć wysokie rangi oraz dobry sprzęt :P
pjN Opublikowano 24 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2014 Mój znajomy po 10 meczach wskoczył na dmg, obecnie ma lem'a. Ja przykładowo grałem (na swojej randze-szeryf) z gościem, który grał 8 swój turniejowy (nie miał jeszcze rangi-około 20h w cs:go, wcześniejsze wygrał) i grał już z szeryfami, więc zapewne po tych 10 wygranych on miał również rangę około szeryfa. Ogólnie gościu był słaby, bo na tych rangach już nic nie ogarniał, po prostu miał farta, że w poprzednich meczach trafiał do dobrej drużyny :)
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 24 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2014 Nie ma co się przejmować tymi rangami, koledzy wyżej wytłumaczyli Ci na Czym polega przydzielanie danej rangi.
Rekomendowane odpowiedzi