Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak przykładowo wygram 10/11 meczy początkowej to do jakiej dywizji wyrzuci? Silver I?

Robią te wygrane jakąś różnicę czy nie?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

To do jakiej rangi Cię przydzielą zależy głównie od tego jak grałeś w (!) wygranej grze. Jeśli 10 gier twoja drużyna wygrywała, a ty byłeś na końcu tabeli to nie licz na wysoką rangę. Ja po swoich 10 grach i bardzo dobrej grze (1, 2 w tabeli) rzuciło mnie gdzieś do golda.

Która ranga dokładnie, nie pamiętam może był to nawet Gold 1. Ale początkową rangą bym się nie przejmował, bo jak grasz dobrze to i tak wyjdziesz wyżej (polecam grać w drużynie z 4 kolegami, idzie jak po maśle - jeżeli umiecie strzelać.. Ja grając praktycznie 90% meczy solo doszedłem do orła, także..). Ale jak dopiero zaczynasz przygodę wgl. z CS:GO to polecam Ci na razie pogranie kilkadziesiąt godzin na zwykłych serwerach, DM'ach itd. 

Jeśli za turniejówki chcesz się zabrać na poważniej, polecam obejrzeć akademie taktyczne u izaka. Łatwo go na youtubie znajdziesz. Oraz inne filmiki różnych graczy z taktykami itd itp. 

Pozdrawiam, wesołych! :)

Edytowane przez Yoda.
Opublikowano

To zależy jak grasz . Jak otwierasz cały czas tabele i masz dużo fragów to po 10 turniejowych wysoko sięgniesz . Jak grasz średnio to cie da do silver :D

Trzeba posiadać skylla by mieć wysokie rangi oraz dobry sprzęt :P

Opublikowano

Mój znajomy po 10 meczach wskoczył na dmg, obecnie ma lem'a. Ja przykładowo grałem (na swojej randze-szeryf) z gościem, który grał 8 swój turniejowy (nie miał jeszcze rangi-około 20h w cs:go, wcześniejsze wygrał) i grał już z szeryfami, więc zapewne po tych 10 wygranych on miał również rangę około szeryfa. Ogólnie gościu był słaby, bo na tych rangach już nic nie ogarniał, po prostu miał farta, że w poprzednich meczach trafiał do dobrej drużyny :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie ma co się przejmować tymi rangami, koledzy wyżej wytłumaczyli Ci na Czym polega przydzielanie danej rangi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności