Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 15 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ostatnio miałem owy problem że po wejściu w cs'a automatycznie wczytywało mi jakiś ruski czy inny serwer. Podczas gry na np. ZM to samo po 5 minutach więc troszke o tym szperałem i okazało się iż to wina nieuczciwych właścicieli serweróc cs 1.6 jak ? otóż serwer ma dostęp do naszych plików z cs'a i tworzy on pewien plik o nazwie AUTOEXEC.cfg który znajduję się w folderze cstrike_polish :) aby się tego pozbyć wystarczy usunąć ten plik. Proste nie ? wyczytałem również jak się przed tym zabezpieczyć na przyszłość :D Jak ? "Wystarczy utworzyć pusty plik o tej samej nazwie (AUTOEXEC.cfg) i ustawić na niego atrybut tylko do odczytu. I już, nigdy więcej gówniany serwer nie wymusi nam łączenia się z nim." Wszystko wyczytałem na forum pewnej sieci serwerów cs'a ale linka nie podam bo to reklama xD
Właściciel GET Opublikowano 15 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 15 Grudnia 2014 Plik ten jest bardzo często ukryty.
Rekomendowane odpowiedzi