Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyjście z silvera dla mnie nie było problemem. Trudniejsze było wejście z dmg na orzełka.

Dokładnie ;) dla mnie to samo
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

ci na orłach ludzie graja na takim poziomie na którym się easy gra, najgorzej się gra na niższych rangach ponieważ albo same trole specjalnie schodzący do niższej rangi, albo same słabe rangi na hackach... jak miałem szeryfa to się easy grało. Teraz mnie jakieś "gówna" gold 1-4 bija bardziej niż szeryf+ no więc?

Opublikowano

ci na orłach ludzie graja na takim poziomie na którym się easy gra, najgorzej się gra na niższych rangach ponieważ albo same trole specjalnie schodzący do niższej rangi, albo same słabe rangi na hackach... jak miałem szeryfa to się easy grało. Teraz mnie jakieś "gówna" gold 1-4 bija bardziej niż szeryf+ no więc?

Nie jest to prawdą, że na orłach łatwiej się gra. Kiedyś tak, ale teraz na pewno nie. Bardzo dużo osób jest zbustowanych, które nie dają sobie rady na tych rangach i przez to psują mecze innym ;)

Ja grałem na koncie mg2 kolegi i pomagałem wbijać innym znajomym rangi (g4->mg1, g4->mg1, g3->mg1, g4->mg1) to nie miałem problemu by solo, gdy trzeba było wygrywać mecze. 8 meczy z rzędu wygrałem na kałachach. Więc skoro uważasz, że grasz jak dmg to na luzie powinieneś sam wykerować mecz, nawet jak masz kogoś zbustowanego w drużynie. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

ja to na silver wiszę i wiszę no za cholere nie mogę się wybić,dobre meczyki większości wygrane MVP zdobywane i co ? i dalej siedzę w silverowskim świecie. :)  pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Niech mi ktoś jeszcze powie, że na LEM'ach się ez gra to powieszę... Ziomek z kupionym kontem przegrał mi mecz:

STATY W TRAKCIE GRY:

5oPLNW7.jpg

STATY NA KONIEC MECZU:

9VU0sV7.jpg

Jego fragi: TK z nejda, 1 zabicie z usp, 1 zabicie z nejda, 4 fragi ze scara (którego grał w ct, bo mu rzucałem-nic innego nie potrafił grać[W sumie skara też]. Padał ze skarem 3-4 razy na b...)

A tutaj kolejny meczyk :)

6wOttvO.jpg

Po 4 SUPREME w każdej drużynie ;) Już blisko awansu jestem ;d

Moje ostatnie mecze to: wygrana, wygrana, przegrana 16:14, wygrana, wygrana, przegrana 16:14, wygrana

Edytowane przez pjN
Opublikowano (edytowane)

Wjechał SUPREME

W meczu, w którym wjechał supreme grałem przeciwko profesjonalnej zawodniczce z żeńskiej drużyny francuskiej imaginary gaming-AmandiiNee ( http://steamcommunity.com/id/AmandiiNee/)  :D Stronę ct przegraliśmy z ziomkami 10-5, ale po tt dla nich daliśmy ugrać jedynie jedną rundę ;d Poprzednią mapę, dust2, jak jeszcze byłem LEM'em wygraliśmy robiąc z wyniku 13-5 13-16 w takim samym składzie.

e1o0MFA.jpg

VDuwbKN.jpg

I tutaj taki randomowy meczyk już jako supreme:

YLkQece.jpg

Edytowane przez pjN
Opublikowano

Wjechał SUPREME

W meczu, w którym wjechał supreme grałem przeciwko profesjonalnej zawodniczce z żeńskiej drużyny francuskiej imaginary gaming-AmandiiNee ( http://steamcommunity.com/id/AmandiiNee/)  :D Stronę ct przegraliśmy z ziomkami 10-5, ale po tt dla nich daliśmy ugrać jedynie jedną rundę ;d Poprzednią mapę, dust2, jak jeszcze byłem LEM'em wygraliśmy robiąc z wyniku 13-5 13-16 w takim samym składzie.

I tutaj taki randomowy meczyk już jako supreme:

Gratuluje. Ja także uporałem się i gołąbek już jest.

Opublikowano

Co za fart ;d Typek z enemy dostał vac bana na rozgrzewce. 

6QNpxhw.jpg

Opublikowano

Mogliby częściej banować tą swołocz bo czasem ewidentnie widać kto odpał :(

Opublikowano

Ładnie kładziesz xD  przymierzam się od go z dnia na dzień ale jakoś trzyma mnie bardziej przy 1.6, sam nie wiem czemu :D

Opublikowano

Ładnie, Global blisko ;p. Pasiasty, ja odkąd przeszedłem na GO to na 1.6 sie patrzeć nie moge xD

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Niech ktoś mi wytłumaczy coś takiego, gość przez całą mape nic nie robi, zrobił 7 kili przez wszystkie rundy i drugi tak samo nic. Goście grający na podwójnych akaczach i ja takich musze kerować przecież to obłęd.

oh1yja.jpg

Edytowane przez Pit
Opublikowano (edytowane)

Pit wiem co czujesz...

Jakiś czas temu zleciałem z supreme do lem'a, potem znowu wbiłem supreme i wczoraj w nocy znowu spadłem -.-

Night z fragujemy czasami oglądał moje mecze i widział co się dzieje na tych rangach i kogo mam w drużynie...

Grałem wczoraj trzy mecze:

1. W 5 premade (miałem najwięcej fragów 30), wygrany mecz

2. Przegrany, ja drugi w tabeli, zamykający w pewnym momencie 1:1:13, na koniec 6:2:17 (fragi prawie wszystkie zdobyte na eco przeciwnika po drugiej stronie, po wygranej pistoletówce)...

3. Przegrany, ranga spada do LEM'a, ja jestem drugi w tabeli, dwóch ostatnich gości w tabeli: 9:20, 6:23...

I tracę przy tym ja... Chociaż daję sobie radę na swojej randze to ją tracę przez ludzi, którzy albo sobie kupili konto albo boosta...

Edytowane przez pjN
Opublikowano

SUPREME szybko wrócił ;d właściwie po jednym dniu ;) LEM to już nie moja liga xd

3Y4kBrX.png

5 ostatnich meczy w tabelce to na SUPREME

3 najnowsze to po spadku

Pierwszy mecz na przeciwko primejdom z gościem bez avatara, prywatnym profilem, bez reputacji, z wh ez lose 13:2 połówka

Drugi i trzeci mecz:

jIaN47J.png

D7XgJtd.jpg

Opublikowano

Ostatnio parę tygodni temu czy miesiąc temu, pobanowali sporą liczbę haxów dzięki czemu łatwiej teraz sie wbija range ;) 

Wiadomo że możemy trafić na jakiś smerfów co mnie osobiście drażni bo spora ich część gra niewiarygodnie..

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

wczoraj wykerowałem gre na dwóch odpalenców, jeden z wh + aimbotem drugi albo info od tego gościa albo też na wh.

Więc nie do końca tak jak mówisz ;) W drugim meczu też odpaleńcy więc nie ma o czym gadać. W razie czego mam dema pobrane by potwierdziły moje słowa jeśli ktoś nie wierzy ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

ejsik dzisiejszy

żeby nie było, że ze smurf konta:

SqRBMYj.jpg

Edytowane przez pjN