Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 13 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry: TygryS Nick osoby, na którą obowiązuje skarga: PebekakaNertoss Mapa: - Opis sytuacji: typek wysyła reklamy sieci na PW. na forum Steam ID/IP [screen + pisemnie napisane]: http://fragujemy.com/user/8910-pebekakanertoss/ Dowód: Nie wiedziałem gdzie napisać to napisałem tutaj
Zasłużony Fragowicz szubi84 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2014 dostałem dokładnie taką samą wiadomość... sprawa zgłoszona
KeBaB Opublikowano 13 Grudnia 2014 Wykluczony Opublikowano 13 Grudnia 2014 JA RÓWNIEŻ TAKĄ SAMĄ WIADOMOMOŚĆ DOSTAŁEM !POTWIERDZAM.
Właściciel GET Opublikowano 13 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 13 Grudnia 2014 Ten dział służy do skarg na graczy z serwera DD2, a nie takich powiadomień. Następnym razem PW. Użytkownik zablokowany, usunięte wszystkie PW. Więc osoby, które nie przeczytały tego, nie zrobią już tego. Pzdr.
Właściciel GET Opublikowano 13 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 13 Grudnia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi