Skocz do zawartości

[KOSZ] Muzyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej :)

Witam wszystkich serdecznie, zaraz się pewnie przywitam, ale zanim to zrobię- mam propozycję.

Otóż gram na tym waszym serwerze już troszeczkę... i wsłuchuję się co runda w RS.

Ninejszym powtarzam, że jeśli nie chce używać komendy /roundsound.. muzyka jest męcząca i denerwująca.

Moim skrmonym zdaniem jest jej po prostu ZA MAŁO. Powinna być różnorodna i o wiele więcej. Jak to w CODMOD - rundy nie trwają zazwyczaj zbyt długo.. dlatego też prosiłbym o dodanie paru kolejnych kawałków :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ale na CODzie jest roundsound świąteczny i nie będą dodane soundy gatunku dance, electro-house czy też discopolo.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Wydawalo mi się, że wyraziłem się jasno...

Nie chodzi mi o dodawanie innych rodzajów muzyki, tylko o inne kawałki swiąteczne. Tematyka świąteczna jest jak najbardizej okej, tylko przydałoby się parę innych kawałków :)

Opublikowano

No to daj propozycje swoje, co ty myślisz że jest kilkadziesiąt piosenek świątecznych z których można wziąć dobry 15-sekundowy fragment? Może kolendy dodamy? W moim odczuciu i innych graczy pewnie też rsów jest wystarczająco dużo. 

Można coś stąd dodać: 

bieber zawsze na propsie :D.
Opublikowano (edytowane)

Myślę , że chcecie dać za dużo roboty Nestiemy jak narazie. Myślę , że jest okey na serwie , grałem i każdemu to odpowiada :)

Edytowane przez KeBaB
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Myślę , że jest okey na serwie , grałem i każdemu to odpowiada :)

Popieram zdanie kolegi trzeba pamiętać co za dużo to nie zdrowo zawsze znajdzie się jakiś powód aby się przyczepić. Sądzę, że to co jest to w szczególności odpowiada :D

Opublikowano

W moim odczuciu i innych graczy pewnie też rsów jest wystarczająco dużo. 

Ciekawe dlaczego wypowiadasz się w imieniu wszystkich graczy nagle, kiedy sam słyszałem o tym, że jest ich troche mało i szybko się powtarzają.

Ludzi bez przesady, wrzucenie świątecznych kawałków to nie jest jakiś multum roboty tylko chwila. Nie wiem dlaczego każdą propozycje odbieracie jako "czepianie się" i święcie bronicie tego, aby żadnych zmian nie było.

Ten dział chyba jest po to, żeby coś zmienić, a nie wszystki propozycje z góry odrzucać bo "ktoś się czepia" :O

No ale jak chcecie, to była tylko luźna propo.

Opublikowano

Ale nikt nie mói , że nie można tako owych propozycji składać . Owszem każdy ma swoje zdanie na ten temat ale w tej chwili Nesty jest chory i narazie i tak nie będzie zmian wprowadzał żadnych związanych z muzyką na serwach . Odwalił kawał dobrej roboty i zawsze to robi. Nikt nie chce Ci wmówić niczego ani nic. Zmiany owszem , każdy ma prawo do wypowiedzenia sie na ten temat :) Ale nie ty , nie ja , nie inny tylko Nesty decyduję co wprowadzać , co nie :) Więc jeżeli już wróci to myślę , że to przejrzy i podejmie racjonalną decyzję bądź da Ci odpowiedź osobiście :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zmiany już były, Nesty jak co roku tradycyjnie wrzucił ten sam świąteczny roundsound i jest dobrze, nigdy nikt się do tego nie przyczepił. Cieszcie się z tego, że w ogóle macie świąteczny roundsound bo na innych serwerach mógłby lecieć podczas świąt Peja na serwerze.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

KeBaB, jesteś tutaj jedną z najmilszych osób chyba :) Dzięki wielkie za normalną odpowiedź, teraz rozumiem o co wam chodzi. Niech tutaj wejdzie i sam oceni, przecież się nie pali :D

Zmiany już były, Nesty jak co roku tradycyjnie wrzucił ten sam świąteczny roundsound i jest dobrze, nigdy nikt się do tego nie przyczepił. Cieszcie się z tego, że w ogóle macie świąteczny roundsound bo na innych serwerach mógłby lecieć podczas świąt Peja na serwerze.

A Ty znowu swoje, jakie przyczepił? To jest propozycja, a nie czepialstwo :D

Świąt Peja? :D

Opublikowano

KeBaB, jesteś tutaj jedną z najmilszych osób chyba :) Dzięki wielkie za normalną odpowiedź, teraz rozumiem o co wam chodzi. Niech tutaj wejdzie i sam oceni, przecież się nie pali :D

A Ty znowu swoje, jakie przyczepił? To jest propozycja, a nie czepialstwo :D

Świąt Peja? :D

blakk z tym Peją dobrze mówi , niektóre serwy wgl są nieogarnięte i to potwierdzam , bo sam doświadczyłęm tego wczoraj jak grałem na serwie i grało disco polo podczas gdy C4 cykało hehe ;) ale tak jak mówię , jest dobrze , a co do tego to wróci góra do Nas wszystko Ci powie dokładnie ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 10 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności