blackfive Opublikowano 12 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Mam do was pytanie odnośnie komendy playdemo w CS:GO podczas otwierania dowolnego pobranego demo cs mi crashuje czy może ktoś sprawdzić czy ma podobny problem?
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 12 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Problem w tym, że siedzę na Linuksie więc test może nie być mimo wszystko miarodajny ale sprawdziłem 3 różne dema na różnych mapach w tym jedno nagrane przez siebie - wszystkie odtwarzają się elegancko.
blackfive Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 kurczę mi się gra crashuje po ściągnięciu z http://374300.node85.pukawka.pl/ prosił bym o sprawdzenie dema...
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi