Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Podłącze sie pod temat:  lepsze Orange czy Play na kartę? 

Kończy mi sie umowa w orange i chce przejść na coś "na kartę".

Opublikowano (edytowane)

no ogólnie dużo teraz osób na PLAY przechodzi , bo twierdzą , że lepsze itp. ale moim zdaniem ja bym został przy Orange , jestem z nimi już 4 lata mój tata 17 lat już im lepszy staż tym lepsze promocje , ja bym nie rezygnował z Orange , tym bardziej teraz w Orange na święta możesz zyskać więcej , a PLAY każdemu chce zrobić konkurencje dl wymysla coś nowego , w wielu rzeczach nie wszystko się będzie sprawdzało :)

Ale MaRiaN mordeczko zrobisz jak uważasz , ja bym został w Orange ;D

a i Tajger dzięks za kod , przyda się mojej dziewczynie , bo ja abonament hehe :)

Edytowane przez Rogalik
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jako, że od niecałego miesiąca jestem abonentem w PLAY (wcześniej byłem w Orange) to i tak polecam tą promocje.

Opublikowano

no wiesz każdy ma inny argumen na inną sieć , a wiadomo to nie zależy od Nas co Marian wybierze hehe :) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja staż w Orange mam spory, bo 107 miesięcy.  Dostałem bardzo korzystną ofertę na abonament, natomiast najchętniej zrezygnowałbym z tego abonamentu.... Dają mi 520 minut wymiennych na sms, 1 giga internetu, nielimitowane rozmowy do Orange za 15 zł miesięcznie.
Z tym, że to abonament... na koncie nie będe miał złotówek tylko minuty, ale tego nienawidze grrr....

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Co do grania w gry to polecam jedynie kablówkę :) Wifi ani inne lte nie za bardzo się nadają :)

• Karambit w plecy (-) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności