Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przeglądałem dział poradników na forum Fragujemy.com w dziale poradniki csgo i nie znalazłem poradnika na temat własnego celownika [chyba że jestem niewidomy] :P

Większość może ma ustawiony swój celownik i wie jak sie tym posługiwać , ale trafiają się tacy co też nie umieją lub nie wiedzą o tym .

To tak :

Wbijamy w ten link : http://tools.dathost.net/#alpha=200/color=5/color_b=50/color_r=50/color_g=250/dot=0/gap=0/size=5/style=4/usealpha=1/thickness=0.5/outline=0/outline_draw=0

Tam macie screen map z csgo , obok mieszczą się opcje ustawień celownika :

*Style            - sama nazwa mówi styl 

*Alpha           -przezroczystość [najlepiej ustawić na 255 , by lepiej się strzelało]

*Thickness    -odpowiada za grubą linie naszego celownika

*Size             -tutaj ustawiamy rozmiar celownika

*Gap             -luka pomiędzy liniami celownika

*Outline        -inaczej obrys celownika , obok jest opcja do ustawienia tego "disabled"

*Kolor           -w tej opcji ustawiamy swój ulubiony kolor celownika w grze 

*Dot              -Ustawienie kropki na środku celownika on/off

*Preset         -wygląd celownika [ tam też macie listę players , głównie ustawienia celownika zawodników z Ninjas In Pyjamas [NIP] ]

*Config         -w tej opcji po prostu macie swój config , pod nim macie taką małą rubryczkę , kopiujecie te swoje configi , wbijacie w csgo , otwieracie konsole "~" i wklejacie config celownika.

*poradnik napisany samodzielnie przez gracza : Var!at*BOOM

Ja używam takiego oto celownika własnoręcznie zrobionego i jestem z niego zadowolony :)

cl_crosshairalpha "255";cl_crosshaircolor "1";cl_crosshaircolor_b "50";cl_crosshaircolor_r "50";cl_crosshaircolor_g "250";cl_crosshairdot "0";cl_crosshairgap "-12";cl_crosshairsize "8";cl_crosshairstyle "4";cl_crosshairusealpha "1";cl_crosshairthickness "1";cl_fixedcrosshairgap "-12";cl_crosshair_outlinethickness "0";cl_crosshair_drawoutline "0";

Jak coś wam nie wypaliło lub coś nie działa to zostaw mi wiadomość na steam : http://steamcommunity.com/profiles/76561197963452788/

Jeśli pomogłem , to proszę o zostawienie łapki w górę !

Dziękuje i pozdrawiam Var!at*BOOM

Edytowane przez Var!at*BOOM
  • Ustrzel fraga! (+) 5
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przydatne, Sam to robiłeś ? 

Opublikowano

jeżeli sam to robiłeś to plus dla Cb za pomysł i wykonanie , a jeśli nie też plus za pokazanie czegoś nowego dla graczy , którzy nie wiedzieli , że można coś dla Ciebie zrobić :) oby tak dalej :P

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeżeli nie jest twój poradnik to wypadało by zrodlo podać. 

Opublikowano

To jest 100% mój poradnik, troche pracy przy nim było, ale warto jest to robic dla takich ziomkow jak wy :P

• 9 miesięcy temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności