Skocz do zawartości

[KOSZ] team play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można by zrobić konkurs na najlepszy team filmiki można by przesyłać na forum a najlepszy team dostał by jakąś nagrodę (vip na 30 dni lub cos innego ) . Teamy 2-3 osobowe . Może to spowoduje że gracze będą grać razem

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

oO nie wiem co mam powiedzieć.

Opublikowano

nie wiem Arni ale chyba kazda dwojka i trojka strzela tak samo, to moze spowodowac jeszcze mniej gry zespolowej bo dobiora sie zespoly i innych wpuscic nie beda chcieli do siebie

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Pomysł jako tako jest dobry, ale myślę, że nie trzeba ich dzielić na grupy, bo jak mówi CJ - może to spowodować rywalizację między grupami i więcej zaszkodzi, aniżeli cokolwiek pomoże. Najlepszym rozwiązaniem byłoby poinformowanie o takim konkursie, wtedy cały serwer pracowałby na tę ważną i wartą uwagi akcję. Ale co i jak to z nagrodami będzie - wspomożesz czy mamy tutaj sami na siebie liczyć, a Ty tylko zaproponowałeś?

Opublikowano

To propozycja vip slot lub konto Premium na 30 dni

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Możemy na święta jakiś konkurs na ZM zrobić. Będzie zabawa.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ale dla jednej osoby, to nie ma sensu. Minimum moim zdaniem trzy osoby, bo reszta uzna to za nie fair.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A ja wczoraj usunalem folder z demkami, gdzie mialem takie playsy na naszym serwie, ze Bruce Lee plakal jak oglądał ; (

Pomysł spoko, chetnie w nim byl uczestniczył.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Pomysł nie jest zły szczególnie na święta ale dałbym minimum 2 osoby zamiast trzech - częściej dwóch kumpli się dogada niż trójka.

Ale z drugiej strony jak wyżej, to co napisał CJ - minus jest taki, że dobiorą się pary i kicha. Można by dopisać, że będą przeglądane całe demka z HLTV i w takim wypadku zostanie drużyna zdyskwalifikowana i tyle. W końcu nagrody mają być za teamplay - nie ma czasu wybrzydzać podczas apokalipsy zombie :D

Jako nagrody można dać odpowiednio za miejsca: I = Vip rozbudowany | II = vip lekki lub slot do wyboru (miesiąc? 2 tyg?). Miejsca III nie przewiduję bo i tak byłyby 4 osoby zwycięskie co najmniej... limit powiedzmy do 4 osób na team co dałoby max. 8 osób

Pytanie tylko jakie kryteria będą brane pod uwagę? Jaka trudna kampa, jak dobrze się drużyna zgrała, jak długo wytrzymała, ile dmg zadali?

I kto je będzie oceniał jeśli pomysł Arniego się przyjmie?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Powoli zaczyna mi się wydawać awykonalny ten pomysł.

Opublikowano

Komisję wybierzecie wy , będzie liczona ilość zabitych zombie ile wytrzymają . Raper masz racje z team który będzie blokował innych graczy albo spowoduje że inny gracz będzie zainfekowany ( będzie ewidentna ich wina) to będzie team zdyskwalifikowany

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To lepiej zrobić konkurs na święta z największą ilością fragów na danej mapie (fragi-padnięcia) tylko z okresu świątecznego (wymagane byłoby demo).

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Popieram Rogalika Najlepiej i najprościej.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No niestety również podoba mi się modyfikacja pomysłu wg. Rogalika gdyż wszystko upraszcza... Najwyżej trzeba będzie przedstawić oprócz screena np. demko aby można było sprawdzić czy gracz nie blokował innych aby zagarnąć kampę dla siebie.... Konkurs ok, ale gdzie tu teamplay proponowany w temacie? <_<

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wydaje mi się, że TeamPlay nie wypali, ale to moje zdanie.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Za dużo by to zamieszania na serwerze wprowadziło przez taki konkurs tp.

Opublikowano

Chodziło mi o to aby gracze grali razem a nie rywalizowali między sobą

Opublikowano

Pomysł Rogalika wydaje mi się całkiem ciekawy :) Jest mniej mieszania i prostszy do realizacji :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Propozycja Rogala lepsza i prostsza w wykonaniu.

Opublikowano (edytowane)

Możemy na święta jakiś konkurs na ZM zrobić. Będzie zabawa.

Tylko trzeba go megaaaa precyzyjnie dopracować. Ciężko zrobić konkurs, gdzie tak naprawdę każdy gra sam, a w team łączy się z graczami, którzy zrespią się najbliżej niego. 

A co do pomysłu Rogalika - będzie zapewne sporo podkładania się i he ;)

Edytowane przez Mateo :D
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności