Skocz do zawartości

[KOSZ] [PRZYJĘTY] spod

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Imię:Sebastian

Dlaczego chciałbyś być Mapperem: Mapperem chciałem zostać ponieważ sprawia mi to przyjemność stworzenie nowej mapy do cs go której jeszcze nikt nie myślił, w sdk mam dopiero niecałe 20+h ,ale wiedze na temat sdk mam .Obejrzalem setki poradników i się wciągnąłem w proces tworzenia map ,ciągle się ucze i poznaje dużo rzeczy których nigdy nie widziałem w valve hamer edytor(vhe) , nie jestem jakiś jeszcze doświadczonym mapperem stworzyłem dopiero 2 mapy , ale szybko się uczę od swojego mistrza i każdy projekt jest lepszy od poprzedniego i może kiedyś będe dobrym mapperem i stworze kilka złożonych mapek .

Link do kilku Twoich map:http://fragujemy.com/topic/22318-usp-bulding-fg/

http://fragujemy.com/topic/21665-awp4one-v1/

Inne informacje o sobie: lubię ogólnie uprawiać sport ,grać gry takie jak cs go /cs 1.6 / settlers 7 a także lubię robić zdjęcia miejsc których zwiedziłem (podróżnik taki jakby ^^) udostępniam znajomym z fb lub steam'a

Edytowane przez spod
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o Mappera został przyjęty do realizacji.

Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili.

Każdy użytkownik może wypowiedzieć swoje zdanie na temat wniosku o Mappera złożonego przez użytkownika. Każdy użytkownik może także oceniać mapy, stopień umiejętności itd.

Opublikowano

Jestem na tak, dość szybko łapie rzeczy a w wolnej chwili mu pomagam. Chęci do dalszego tworzenia map mu raczej nie brakuje.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja także jestem na tak. Zrobione przez niego mapy są bardzo ciekawe

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tak. Powody podane wyżej :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jasne że tak! :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ja teeż na tak, widziałem kilka mapek w jego wykonaniu i muszę powiedzieć, że ładnie mu to idzie jak na początkującego ;))

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Szczere TAK. Niech się kształci jak ma dryg.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o Mappera został rozpatrzony pozytywnie.

Od teraz będziesz posiadał rangę Mappera. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności