Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od ostatnich 2 dni spadają mi fps do 20. Do tej pory miałem cały czas 100. A teraz nie wiem co się porobiło, żadnego cfg nic nie zmieniałem. Ale te spadki są tylko na niektórych mapach. Miał ktoś podobną sytuację ?

• Właściciel
Opublikowano

Biblioteka -> CS 1.6 -> właściwości -> zakładka "beta". Nie wiem czy masz dostęp, ja mam i nie wiem czasem czy tylko nieliczni mogą to aktywować. Niemniej jednak, korzystam z bety i polecam. Nigdy tak stabilnych FPSów i przyjemnej gry nie miałem.

Opublikowano

Zaznaczone mam "brak - anulowanie udziału we wszystkich testach..)

Opublikowano

No to jak to rozwinę to mam to co napisałem powyżej albo "beta - beta" i nic więcej już nie ma... Więc ? 

Opublikowano

Może poprostu masz słabą kartę lub zmulony komputer programami, albo akurat stoisz w smoke - wtedy fps spadają.

• Właściciel
Opublikowano

Nie gwarantuję rozwiązania problemu. Na pewno "beta", mimo, że jest wersją nieoficjalną, wprowadza wiele pozytywnych zmian w funkcjonowaniu CS 1.6.

ok i dalej co ? 

Błagam, nie jesteś dzieckiem, aby zadawać pytania jak w przedszkolu. Wybrałeś, okej, zamknąłeś i się pobrało. Odpal CS'a i sprawdź.

Może poprostu masz słabą kartę lub zmulony komputer programami, albo akurat stoisz w smoke - wtedy fps spadają.

Ale tak z dnia na dzień 20 FPSów?

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ok Nesty, dzięki za pomoc, no ale chyba to nie jest jakiś problem, że zadałem pytanie, lepiej się coś pytać i wiedzieć w 100%. Na razie jest ok, bo to zależy od mapy. Karta graficzna to na pewno nie, programów ani żadnych innych aplikacji przez ostatni miesiąc nie instalowałem. Może teraz się polepszy, a jak nie to znowu tu napiszę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności