J A R E K Opublikowano 3 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Grudnia 2014 Od ostatnich 2 dni spadają mi fps do 20. Do tej pory miałem cały czas 100. A teraz nie wiem co się porobiło, żadnego cfg nic nie zmieniałem. Ale te spadki są tylko na niektórych mapach. Miał ktoś podobną sytuację ?
Właściciel GET Opublikowano 3 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 3 Grudnia 2014 Korzystasz z bety CS 1.6?
J A R E K Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Grudnia 2014 Chyba nie, jak to dokładnie mogę sprawdzić ?
Właściciel GET Opublikowano 3 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 3 Grudnia 2014 Biblioteka -> CS 1.6 -> właściwości -> zakładka "beta". Nie wiem czy masz dostęp, ja mam i nie wiem czasem czy tylko nieliczni mogą to aktywować. Niemniej jednak, korzystam z bety i polecam. Nigdy tak stabilnych FPSów i przyjemnej gry nie miałem.
J A R E K Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zaznaczone mam "brak - anulowanie udziału we wszystkich testach..)
Właściciel GET Opublikowano 3 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 3 Grudnia 2014 No to nie możesz sprawdzić, czy masz dostęp to bety? Rozwiń to.
J A R E K Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Grudnia 2014 No to jak to rozwinę to mam to co napisałem powyżej albo "beta - beta" i nic więcej już nie ma... Więc ?
Właściciel GET Opublikowano 3 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 3 Grudnia 2014 No to naciśnij to...
J A R E K Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Grudnia 2014 ok i dalej co ?
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 3 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Grudnia 2014 Może poprostu masz słabą kartę lub zmulony komputer programami, albo akurat stoisz w smoke - wtedy fps spadają.
Właściciel GET Opublikowano 3 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie gwarantuję rozwiązania problemu. Na pewno "beta", mimo, że jest wersją nieoficjalną, wprowadza wiele pozytywnych zmian w funkcjonowaniu CS 1.6. ok i dalej co ? Błagam, nie jesteś dzieckiem, aby zadawać pytania jak w przedszkolu. Wybrałeś, okej, zamknąłeś i się pobrało. Odpal CS'a i sprawdź. Może poprostu masz słabą kartę lub zmulony komputer programami, albo akurat stoisz w smoke - wtedy fps spadają. Ale tak z dnia na dzień 20 FPSów? 1
J A R E K Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ok Nesty, dzięki za pomoc, no ale chyba to nie jest jakiś problem, że zadałem pytanie, lepiej się coś pytać i wiedzieć w 100%. Na razie jest ok, bo to zależy od mapy. Karta graficzna to na pewno nie, programów ani żadnych innych aplikacji przez ostatni miesiąc nie instalowałem. Może teraz się polepszy, a jak nie to znowu tu napiszę.
Rekomendowane odpowiedzi