Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 24 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Witam, pytanie jest konkretne - jako administrator potrzebuję wh/esp do demek, rozpisywanie bez żadnego jest po prostu nużące, gdyż zajmuje to 2x więcej czasu ze względu na sprawdzanie modeli. Mam system windows 8.1 i niestety, ale x-spect jak i SSW 7.0 nie działają mi. Jedno z drugim wywala mnie z csa. Czy ktoś coś na to poradzi? :> Pozdrawiam.
Właściciel GET Opublikowano 24 Listopada 2014 Właściciel Opublikowano 24 Listopada 2014 Ściągnij normalnie Super Simple Wallhack v2.8 i sprawdzaj dema na nim.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 24 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Wejdź na cs-hacked, tam masz bardzo dużo takich programów, posprawdzaj które Ci działają. Jednak wiem, że na Windows'a 8 mało działa cheatów.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Jednak wiem, że na Windows'a 8 mało działa cheatów. No i bardzo dobrze! :P Ściągnij normalnie Super Simple Wallhack v2.8 i sprawdzaj dema na nim. Nie działa, mimo, że zaakceptowałam plik przez antivirusa - nie dopuszcza do uruchomienia przez system.
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 24 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Proszę bardzo. Nie potwierdzaj tylko wyłącz na czas używania antywirusa - mi inaczej nie idzie też. Mi na 8.1 Pro działa, na serwerze też :P http://speedy.sh/tEFT3/Super-Simple-Wallhack-v2.8.rar Edytowane 24 Listopada 2014 przez Borsaton.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 24 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Ja mogę polecić starą wersję cs i ściągnąć normalne haxy i sprawdzać dema.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 24 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Mi na 8 działa, na serwerze też :P To już wiem, dlaczego ostatnio tabele otwierałeś ^^
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Proszę bardzo. Nie potwierdzaj tylko wyłącz na czas używania antywirusa - mi inaczej nie idzie też. Mi na 8 działa, na serwerze też :P Teoretycznie uruchomiło, ale: nie odpala w grze żadnego wh/noflasha etcetc.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 24 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 sami odpaleńce ;( ja to nie znam wgl nazw tego :D 1
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 24 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Ja obserwowalem na super simple wallhack 7.0 bo 2.8 też mi odrzucalo. Więc spróbuj 7.0
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 24 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Ściągnij normalnie Super Simple Wallhack v2.8 i sprawdzaj dema na nim. Chcesz żeby enQ się nam odpaliła xD Niech lepiej nie ściąga bo ją poniesie. 2
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Ja obserwowalem na super simple wallhack 7.0 bo 2.8 też mi odrzucalo. Więc spróbuj 7.0 Nie działa. To samo co w wersji v2.8. Chcesz żeby enQ się nam odpaliła xD Niech lepiej nie ściąga bo ją poniesie. Nie zawiodłabym przede wszystkim Nesytego, a dopiero potem sieci. :) Także tyle w tym temacie. 1
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 24 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Sorry, bo może Cię tym pytaniem urażę, ale jak odpalasz moje WH, dajesz Load Hack, włączasz CS i próbujesz wciskać jak poniżej ? :D F9 (Toggle Walls) F10 (Toggle NoSky On/Off) F11 (Toggle NoFlash On/Off) F12 (Toggle Lambert On/Off) edit @down Nie za głupią, ale za kobietę i to blondynkę ;* To ja nie mam pojęcia. Edytowane 24 Listopada 2014 przez Borsaton.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Czy masz mnie za głupią? :P Oczywiście, że tak.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 24 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) A Wypróbuj VDC Redux - Mi ostatnio działał, jak uczyłem się sprawdzać. EDIT: http://www.cheat-project.com/cheats-hacks/180/Project-VDC:-Redux-2.09 Tam jest cały opis cheata, na samym dole Download. Edytowane 24 Listopada 2014 przez CatShot~>mp3
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 25 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2014 http://ganjaskill.eu/topic/27825-poradnik-legalne-whesp-do-ogl%C4%85dania-demek-dzia%C5%82a-r%C3%B3wnie%C5%BC-po-aktualizacji-steam/- spróbuj.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2014 Cóż, nie działa, Zaq X spect już dawno i jako pierwszy przestał mi działa, to od CatShota bardzo fajnie się zapowiadało, ale wydaje mi sie, że zostanie tylko na "zapowiadało". Jak poprzednie - włącza się przy wyłącznym antyvirusie, ale w grze nie włącza opcji. Sprawdziłam resztę - zero. :/
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 29 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2014 To wypróbuj jakiegokolwiek cheata. Któryś musi zadziałać xD
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2014 Tylko który, są ich miliony, a ja potrzebuję tyko do rozpisek demek. :(
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 29 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2014 Wh uruchamiasz na cs steam, czy non steam?
Rekomendowane odpowiedzi